Rihanna az elmúlt években az énekesi karrierje mellett az üzletasszony szerepét is magára öltötte, az általa létrehozott Fenty márka termékeiért pedig egyre többen rajonganak. Most épp a karácsonyi fehérneműket népszerűsíti, és a 32 éves sztár jobb formában van, mint valaha!

hirdetés

A Savage X Fenty már a kezdetektől fogva különleges kezdeményezés volt, hiszen Rihanna és a tervezők igyekeznek a női sokszínűséget kihangsúlyozni. Így más márkákkal ellentétben, a pluszos méretű nők is rendszeresen figyelmet kapnak, ez a törődés pedig a kampányokban és a kifutókon egyaránt tetten érhető. A szexi kreációk ugyanolyan jól mutatnak a telt hölgyeken, mint a karcsú modelleken, amihez erősen hozzájárulnak a trükkös szabásvonalak.

Rihanna idén már megajándékozta a rajongókat egy nem mindennapi divatbemutatóval, hiszen valóságos sztárparádét vonultatott fel: még Demi Moore is fehérneműre vetkőzött a modellekkel együtt. A virtuális esemény hatalmas sikert aratott, ami nem csoda, hiszen valódi tündérvilágot alkottak a kreatív szakemberek.

Rihanna az ünnepi kollekció legszexibb darabját viseli

A márka ünnepi kollekciója igazán különlegesre sikeredett, és üdítő látni, hogy nemcsak a piros kreációk közül választhatnak a nők, ha karácsonyi fehérneműről van szó. Bár ez a szenvedélyes árnyalat is megjelenik, a fő irányvonal mégis a kék és a fehér kombinációja. A különleges elegy jeges ragyogást sugall, miközben a sejtelmes anyagok, valamint a rafinált, dögös fazonkialakítások felerősítik a nőiességet.

A különleges fehérneműket modelleken fotózták, ám pár kép erejéig Rihanna is megjelenik. Bárki bármit mond, a 32 éves sztár csúcsformában van, és bár a fotók nem spórolnak a kihívóan szexi pózokkal és részletekkel, nem billennek át a jó ízlés határán, így nincs bennük semmi kifogásolnivaló.

A jeges ragyogást a fényes latex csak tovább fokozza. A csillogó kiegészítők szinte megkoronázzák az összeállítást, így a végeredmény egyszerre  vagány és nőies.

Rihannának remekül áll a jégkirálynő szerepe, aki csak kívülről tűnik fagyosnak, de szexi megjelenésével alaposan felforrósítja maga körül a levegőt.

A kollekció többi részéhez – ahogy azt a Fenty márkától már megszokhattuk – eltérő testalkatú nők álltak modellt, így ezzel a női test sokféleségét, valamint a szépség diverzitását szeretnék továbbra is hangsúlyozni. A Rihannára jellemző sejtelmes anyaghasználat és érzékiség minden kreációban megjelenik.

 

Kiemelt kép: Kevin Mazur/ Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés