Renate Reinsve norvég színésznő nem csak A világ legrosszabb embere című filmből lehet ismerős, a Louis Vuitton arcaként számos divatkampányban szerepelt már.

hirdetés

A norvég színésznőre 2021-ben figyelt fel a világ, amikor az ő főszereplésével megjelent A világ legrosszabb embere című alkotás, amely nagy sikert aratott Cannes-ban. Renate Reinsve a legjobb színésznőnek járó díjjal tért haza a 74. cannes-i filmfesztiválról, és hamarosan a Louis Vuitton kitüntetett figyelmét is bezsebelte.

Alig egy év elteltével a Vogue már filmsztárként emlegette a tehetséges színésznőt, aki extravagáns, stílusos megjelenésével szintén kitűnik a tömegből. Bár a divatház nagyköveteként szinte minden vörös szőnyeges eseményen Louis Vuitton ruhát visel, nem csak úgy a kezébe nyomnak egy darabot, hogy vegye fel. Saját stílusához hűen válogatja össze magának a fazonokat, és a kreativitását is kiéli az öltözékének összeállításakor.

Renate Reinsve tavaly óta a Louis Vuitton arca

Renate Reinsve imádja az extravagáns, merész darabokat, sohasem ízléstelen a megjelenése, ugyanakkor nem is a megszokott vonalat követi a díjátadók és gálák világában. Simán a vörös szőnyegre viszi a formabontó divatot, de nem villantásokkal, hanem tökéletesen megalkotott szettjeivel vívja ki magának a figyelmet.

 

A gyönyörű színésznő ideális modellnek, a Louis Vuitton kreatív csapata is rögtön meglátta benne a tehetséget és a lehetőséget. A majdnem 180 centi magas Renate igazi egyéniség, akit bájos arca és mosolya tesz azonnal felismerhetővé.

Bár a 2021-es sikerfilm előtt már a színeszet feladása is megfordult a fejében, szerencsére a pályán maradt, és a modellek munkájába is belekóstolt. Reméljük, mindkét vonalat továbbviszi, és gyakran láthatjuk még mind a divatkampányokban, mind a filmvásznon.

Kiemelt kép: Amy Sussman/Wirelmage/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés