Pierce Brosnan felesége maga a megtestesült nőiesség és kifinomult sikk. A hatvanéves Keely Shaye Smith remek érzékkel választ ruhákat mind a hétköznapokra, mind pedig a vörös szőnyeges eseményekre. Pontosan tudja, hogy mely fazonok mutatnak jól telt, formás idomain.

hirdetés

Pierce Brosnan sokak szívét rabolta el annak idején, ám a csábító szerepet leginkább a filmszerepeiben öltötte magára, a való életben több mint húsz éve boldog házasságban él. Sokan nem bírják megemészteni, hogy a sármos színész szerelmét egy fikarcnyit sem ingatta meg az a tény, hogy gyönyörű felesége súlyproblémával küzd, Keely Shaye Smith rengeteg bántást kapott az évek során amiatt, hogy megváltozott az alakja.

Pierce Brosnan azonban gyakran hangoztatja, illetve minden rezdülésével érzékelteti, mennyire csodálja, és ma is éppolyan gyönyörűnek találja nejét, az iránta táplált szerelme pedig semmit sem változott az évek során, sőt, egyre csak erősödött a kapcsolatuk.

Bár egyesek szerint a nőiesség a kifogástalan alak függvénye, ám ez az állítás már csak azért sem állja meg a helyét, mert a kisugárzás, a kellem és a stílus éppúgy felerősíti a nőies energiákat, ráadásul valaki vagy rendelkezik természetes bájjal, vagy nem, ez nem azon múlik, hogy karcsú-e vagy sem.

Pierce Brosnan felesége maga a megtestesült nőiesség és elegancia

A most hetvenéves Pierce Brosnan felesége sokat változott az évek múlásával, a színész azonban tökéletes példája annak, hogy a nőiesség férfiszemmel sem a testsúlyban vagy az életkorban mérendő. A hatvanéves Keely Shaye Smith maga a megtestesült elegancia, mindig lehengerlően fest a vörös szőnyegen.

 

Remek érzékkel variálja a stílusos, sikkes fazonokat, pontosan tudja, hogy mely szabásokat érdemes bevetni teltebb, nőiesebb idomok esetén. Nem takargatja testét, nem ad a sallangokra, a felesleges cicomára és az extra divatpraktikákra sem. A vonzerőben, a belülről áradó tagadhatatlan nőiességben hisz, s öltözködésével is ezt üzeni mindenkinek.

Keely Shaye Smith ruhatárában nincsenek tiltólistás darabok. Bátran veszi fel a tapadós latexanyagú ruhát, imádja a testhez simuló darabokat, de a sokak szerint előnytelennek számító sellőfazonú ruhákról sem mond le csak azért, mert nőiesebb, teltebb az alakja. Szereti kiemelni idomait, s az apró részletekkel éri el, hogy mindig lenyűgözően fest. A klasszikus alaknyújtó trükköket általában mellőzi. Például, bármilyen meglepő, az extra magas sarkú cipők helyett gyakran visel szimpla lapos topánokat.

Nem gondolja túl az öltözködését, nem akar erőltetetten karcsúbbnak és fiatalabbnak tűnni. A kisugárzásából árad a magabiztosság, a nőies megjelenésnek pedig talán éppen ez a kulcsa. Öltözködésével is a vonzerejét hangsúlyozza, ízlésesen boronálja össze a klasszikus darabokat a modernebb stílusrészletekkel. Pierce Brosnan felesége mindig tökéletes példákat hoz arra, hogy nem a testsúlyon áll vagy bukik az elegancia, a sikkes megjelenés titka sokkal inkább a jól átgondolt szettekben, illetve a belső egyensúlyban keresendő.

Kiemelt kép: Mike Coppola/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés