Natúr sminkben, szimpla pólóban, ápolt, de festetlen körmökkel állt a fényképezőgép elé Palvin Barbi, aki így még gyönyörűbb, mint teljes harci díszben.

Ha belegondolunk, hogy manapság az Instagramon egyetlen jó kép kedvéért több sminkréteget pakolnak magukra a lányok, mint amennyit egy teljes mozifilm leforgatása alatt használnak el a sminkesek Hollywoodban, nagyon üdítő látványt nyújt, amikor valaki teljesen természetes külsővel szerepel egy kampányban.

Palvin Barbi pont ezt tette, hiszen a Pilgrim Jewellery 2018-as kollekciójának ékszerfotóin egy laza iskolás lány bőrébe bújt. Bár van rajta smink, nagyon finom, szinte éterien könnyű. Az egész koncepcióban a vörös rúzs a legharsányabb elem, de az is harmonikusan illeszkedik az összképbe, hiszen minden más egyszerű és visszafogott.

A reklám készítői teljesen sallangmentes környezetbe kívánták helyezni a jövő tavaszra és nyárra tervezett, minimalista stílusú ékszereket, hogy így jobban érvényesüljenek. Ám azzal nem számoltak, hogy Palvin Barbi még egy fehér pólóban, egyszerű frizurával is elvonja a figyelmet a gyűrűkről és a karkötőkről. Rasmus Skousen csodás képeket készített a magyar modellről és a kézzel készített, dán ékszerekről.

  • Megosztás:
hirdetés