Olivia Palermo az egyik legismertebb divatblogger, aki csinos megjelenésének és kifogástalan ízlésének köszönhetően vált ismertté. Az elmúlt években már sok tervezővel, márkával dolgozott együtt, most pedig piacra dobta az első sminkkollekcióját, amely éppoly elegáns, mint ő maga.

hirdetés

Olivia Palermo mindig rajongott a divatért, már akkor magára irányította a figyelmet sikkes szereléseivel, amikor a stílusbloggereknek még nem volt ekkora ráhatása a divatra. A divatvilág minden területén kipróbálta már magát, dolgozott Diane von Fürstenbergnél, az amerikai Elle magazinnál, és zsűriként tevékenykedett az egyik legnagyobb, trendekkel kapcsolatos tévéműsorban.

A 35 éves Olivia szinte elsőként indított blogot, amivel megalapozta a mai influenszerek körüli felhajtást. Rendszeresen beszámolt az aktuális trendekről, a bemutatók első soraiban foglalt helyet, és idővel a luxusmárkáktól is felkéréseket kapott, hogy nekik dolgozzon, vagy szerepeljen a kampányaikban.

Olivia rendkívül sokoldalú, zsigerből fakadó divatérzékkel rendelkezik, és a legegyszerűbb darabokat is képes elképesztően nőiesen, sikkesen viselni. Minden egyes összeállítása egy valódi inspirációbomba, nem véletlen, hogy sokan merítenek ihletet a 35 éves blogger szettjeiből.

Kifogástalan stílusérzékét bizonyítja, hogy tüllszoknyában és kötött pulóverben ment férjhez. Az elsőre formabontó szerelésben szinte ragyogott a divatblogger, azóta sokan alkalmazták már a stílustrükkjét.

Olivia Palermo saját sminkkollekciót dobott piacra

Olivia Palermo mindent a lehető legnagyobb könnyedséggel tud viselni, profin kombinálja az  egyes kreációkat, tisztában van az adottságival, így semmi sem tűnik mesterkéltnek vagy erőltetettnek tőle. A ruhák mellett nagy gondot fordít a frizurájára és a sminkjére.

A divatblogger számára mindig is fontos volt a tökéletesen elkészített makeup, ezért nem meglepő, hogy saját sminkkollekciót dobott piacra. Olivia kedveli az esztétikus sminket, ám sosem visel túlságosan sok festéket.

Olivia sminkkollekciója természetes árnyalatú palettákból és visszafogott rúzsokból áll. A kozmetikumok gyönyörű csomagolást kaptak: aranyban pompáznak, és a különleges dombornyomott díszítéstől válnak még egyedibbé.

A festékekhez letisztult portrékat készítettek, amelyekhez főként Olivia állt modellt. A fiatal blogger nem először modellkedik, így ez a szerep sem állt távol tőle.

Finom sminket kapott, ami szépen kiemeli finom vonásait. A divatblogger sminkkollekciója azt a finom, nőies eleganciát közvetíti, ami jellemző Oliviára a mindennapokban. Nem csak a színek összeállításában vett részt, a csomagolást úgyszintén ő tervezte meg.

 

 

Kiemelt kép: Daniele Venturelli/WireImage/Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés