A régi filmekben a színésznők mindig különleges ruhadarabokat viseltek. Az öltöztetők legtöbbször szemet gyönyörködtető mesevilágot alkottak, amely megidézte a letűnőben lévő arisztokratikus eleganciát. A kiegészítőkkel sem spóroltak, és kalapokkal, ékszerekkel tették még egyedibbé a hölgyek kinézetét. Ez az idős nő megmutatta, hogy az egyedi stílus 70 felett sem számít luxusnak, és bárki öltözhet filmsztárnak!

hirdetés

A 79 éves Valerie Von Sobel különleges életutat járt be: a családja Magyarországról emigrált még 1956-ban, és a manapság bloggerként is tevékenykedő nő számos területen kipróbálta magát. Hetvenen túl is irigylésre méltó az energikussága, aktívan részt vesz különféle jótékonysági szervezetek munkájában, valamint saját alapítvánnyal rendelkezik.

A stílus nem függ a kortól: Valerie 79 évesen kidomborítja egyediségét

Valerie megjelenése elsőre rendkívül szokatlannak tűnhet, hiszen a 79 éves nő mindig különleges ruhákat visel. A feltűnő kreációkkal kihangsúlyozza egyediségét, a kiegészítőivel pedig csak tovább fokozza a cseppet sem hétköznapi megjelenését.

Pár évvel ezelőtt egy interjúban kifejtette, hogy manapság az emberek túlságosan egyformán öltözködnek, hiszen a sztárok és az influenszerek nagy mértékben befolyásolják a ruhaválasztást. Jól látszik, hogy Valerie sajátos, egyéni stílusra törekszik, és minden szerelésében tetten érhető az önkifejezés.

Valerie kedveli az egyszerűbb szabású ruhákat, amelyeket legtöbbször különleges kalapokkal, és más kiegészítőkkel variál.

A feltűnőbb vonalvezetéssel készített kreációk sem hiányozhatnak a szekrényéből, a modern építészetre hajazó strukturális ruharészletek is gyakorta színesítik a megjelenését.

A sötét ruhadarabokat nem veti meg, ám a mintáktól sem zárkózik el. Látszik, hogy igazán sokoldalú a stílusa.

A frizuráját meglehetősen egyszerűen viseli, ám a hangsúlyos sminkjével mindig egyedivé teszi a kinézetét. Valerie kedveli az erős rúzsokat, amilyeneket pár évtizeddel ezelőtt viseltek a nők a filmvásznon.

 

Kiemelt kép: Phillip Faraone / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés