Decemberben vált elérhetővé a Szex és New York folytatása az És egyszer csak… című sorozat. A korábbi szereplők mellett új karakterek tűntek fel Carrie, Miranda és Charlotte mellett. Az egyik legszórakoztatóbb Lisa, akit a lehengerlő stílussal rendelkező Nicole Ari Parker alakít.

hirdetés

A Szex és New York minden hibájával együtt az egyik legszórakoztatóbb sorozat. Így nem csoda, hogy a rajongók tűkön ülve várták, hogy milyen kalandokba keveredik ismét Carrie, Charlotte és Miranda. A nézők vegyesen fogadták az És egyszer csak… című sorozatot, sokan úgy gondolják, hogy egyes szituációk, témák nem illeszkednek megfelelően az eredeti széria hangulatához. Szintén sokan hiányolták Samanthát, a színésznő nem szeretett volna részt venni a folytatásban, a hiányát pedig más, új barátnőkkel pótolták a készítők.

Az egyik új szereplő a Lisát alakító Nicole Ari Parker, aki rengeteg sorozatban játszott. Korábban sok szerepben bizonyította rátermettségét, most pedig divat iránti szeretetét is megcsillantja. A Szex és New York folytatásában rendkívül izgalmasan öltözködik az 51 éves színésznő, simán felveszi a versenyt a divatmániás Carrie-vel. Gyakran mintás, színes darabokban tűnik fel a jelenetekben, az öltöztetők nagyszerűen játszanak a különféle tónusokkal.

Nicole Ari Parker imádja a miniszoknyát

Ez a stílustrükk a színésznőre is jellemző, aki imádja a feltűnő összeállításokat. A vörös szőnyeges eseményéken számtalan alkalommal viselt már színpompás szerelést, és a mintáktól sem riad vissza. Gyakran visel merészebb kreációkat, az És egyszer csak… premierjére egy arany színű miniruhába bújt. A szűk koktélruhában megvillanthatta tökéletes alakját és formás lábait.

 

Nicole a rövid szoknyák híve, gyakorta visel miniruhákat, amiket legtöbbször blézerrel vagy hosszabb kabáttal kombinál. A rövidnadrágok úgyszintén a kedvencei közé tartoznak, ezeket általában visszafogott blúzzal, zakóval variálja. Bár kedveli a merész darabokat, arra mindig odafigyel, hogy ne legyen túlságosan kihívó a megjelenése. Finoman adagolja a szexi részleteket, ha rövid alsót visel, akkor egy sokkal zártabb felsőrésszel párosítja azt.

Az anyagokkal úgyszintén szeret játszadozni. A fényes szatént is be szokta vetni, hogy még izgalmasabbá és nőiesebbé tegye öltözékét. Bebizonyította, hogy ez a kelme nem csak ingekhez és estélyi ruhákhoz passzol kiválóan, a rövidnadrágot éppúgy pazarrá teszi. A sejtelmes, áttetsző anyagokat is ízlésesen építi be a megjelenésébe, legtöbbször rétegezni szokta a lenge textileket, így nem mutatnak túlságosan sokat.

Nicole Ari Parker szereléseiből érdemes inspirációt meríteni, hiszen nagyon nőiesen alkalmazza az izgalmas stílusfűszereket. Mindig nagyszerű egyensúlyt teremt, így igazán modern lesz az összhatás.

 

Kiemelt kép: Santiago Felipe / Getty Images. 

Kép a cikkben: Gotham / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás: