Ahhoz, hogy elkerüljön nyáron a bikinipánik, már most cselekedned kell. A hasfal feszesítése ugyanis nem megy egyik napról a másikra, sajnos hosszabb folyamatot igényel.

Senki sem szereti azt a pillanatot, amikor a nyári szezon kezdetén, fürdőruhapróba közben szembesül azzal, hogy a téli lustálkodás mennyire elbánt az alakjával. Ha ezt szívesen megelőznéd, már most kezdj el azon dolgozni, hogy az elégedett arcoddal találkozhass a próbafülkék előnytelenül megvilágított tükrében.

Bár az alábbi edzésprogram nem vég nélküli felülésekből áll, minden mozdulatával a hasfalat tartó izomzatot erősíti. Hiába diétázol, amíg az izmaid renyhék, a kitüremkedő pocak problémájától nem fogsz tudni megszabadulni. A lapos has eléréséhez persze az egészséges étkezés is nagyon fontos, sőt, rossz alapokra építve a legdurvább zsírgyaluló edzés sem éri el a célját maradéktalanul.

Az izmok erősítése ugyan az anyagcsere-folyamatokat is kedvezően befolyásolja, csak szálkásítással sajnos még nem fog leolvadni a zsír. Ötvözd kardiógyakorlatokkal a hasizomfejlesztő feladatokat, és mindig kis lépésekben, fokozatosan emeld a teljesítményt. Nyárig még van időd, nem kell rögtön gyors eredményre áhítoznod, mert annak könnyen sérülés lehet a vége.

A videóban látható gyakorlatsor komplexen, minden irányból átmozgatja a hasizmokat, illetve a hátizomzatot is erősíti, ami szintén hozzájárul ahhoz, hogy a hasfal feszesen a helyén maradjon. Ha némelyik feladatnál elakad a lélegzeted, ne erőltesd hirtelen, légy magadhoz türelmes, amíg apránként magukhoz térnek a berozsdásodott izmaid.

  • Megosztás:
hirdetés