Nemcsak a túlsúly, a petyhüdt izomzat is okozhatja, hogy a combok összeérnek. Ezek az erősítő, feszesítő gyakorlatok csodás lábakat formálnak.

Ha azt tapasztalod, hogy szűk farmerban vékonyabbnak tűnik a lábad, míg rövidnadrágban jóval terebélyesebb a combod, az többnyire azért van, mert az erős, de rugalmas anyag összetartja a vonalaidat. Tulajdonképpen pontosan így működik az izomzat: amennyiben edzett, tónusos és feszes, rugalmas vázat képez a bőr alatt, ezáltal keskenyebbnek tűnik a sziluett. Ráadásul az izmok erősítésével a test zsíranyagcseréje is feljavul, így könnyebb megszabadulni a comb belső felére rakódott párnácskáktól.

Az alábbi videóban három olyan tornagyakorlatot láthatsz, mely kifejezetten a comb belső oldalát dolgoztatja meg. Amikor ezt az edzést végzed, érezheted, ahogy megfeszül, és szinte ég a bőr alatt az említett terület. Röpke három percet akár napi rendszerességgel rá lehet szánni ezekre a feladatokra, és hamarosan tónusosabb, feszesebb, keskenyebb combot villanthatsz rövidnadrágban vagy szoknyában.

  • Megosztás:
hirdetés