Az MTV VMA zenei díjátadón számos híresség jelent meg, ám nem csupán az ismert nevek, a különleges ruhák is felkeltették a figyelmet az est folyamán. A legtöbben fekete kreációban léptek a fotósok elé, úgy tűnik, az elegáns tónus idén rendkívül népszerű választás a vörös szőnyegen. Sofia Carson igazi dívaként jelent meg, Ashley Graham nem takargatta nőies alaját, Taylor Swift pedig abszolút kitűnt a tömegből, gyakorlatilag ékszerekbe burkolózott.

hirdetés

Ezek voltak a legkülönlegesebb ruhák az MTV VMA díjátadón

Sofia Carson a klasszikus, kifinomult megjelenésre voksolt, egy elegáns fekete ruha mellett döntött, azonban megjelenését mégis megspékelte egy kis fűszerrel. Az általa viselt Carolina Herrera darab rendkívül letisztult, mégis egyedi és formabontó. A csodás kreáció kissé megidézi az Addams Family sötét hangulatát, amire a színésznő sápatag bőrtónusa csak rátesz egy lapáttal. Ám ennek ellenére megvalósult a nőies összkép, ez a ruha zseniális választás volt az énekes-színésznőtől.

Képek: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images.

 

Taylor Swift abszolút kitűnt a tömegből a nem sokat takaró, csillogó Oscar De La Renta darabbal. Miközben a többség a klasszikus feketét választotta, a gyönyörű énekesnő szó szerint ékszerekbe burkolózott. Nem sokat bízott a rajongók fantáziájára, az összkép mégsem közönséges és kirívó. Taylor Swift megjelenése rendkívül ízléses és magával ragadó, az énekesnő a sok-sok ragyogás ellenére nem tolta túl a flancot.

Képek: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Gotham/WireImage/Getty Images.

 

Ashley Graham az MTV gáláján is önazonos maradt, nem takargatta formás, nőies alakját. A plus size modellre nem jellemző a mértéktelen magamutogatás, ám bátran fedi fel striáit, testének változásait. Ez a ruha kifejeztten előnyösen mutatott rajta, cseppet sem hatott túlzónak az összkép. Ilyen az, amikor a játékos kacérság nőies eleganciával társul.

Képek: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images.

 

Lili Reinhart szintén fekete darabot választott, a Fendi ruhája roppant különlegessé tette a színésznő megjelenését. A csodás anyagok játéka rendkívül egyedivé teszi a kreációt, az áttetsző csipke és organza összeboronálása sejtelmessé varázsolja az összeállítást, a mélyen szabott V kivágás pedig kifinomult nőiességet csempész az eredménybe.

Képek: Arturo Holmes/FilmMagic/Dia Dipasupil/Getty Images.

 

Bebe Rexha kissé kihívó kreációt választott, ebben a szexi Vivienne Westwood darabban a dekoltázsa és a kivillanó combja is vonzotta a tekinteteket. A csinos énekesnő feltűnő jelenség volt az ejtett vállú ruhában, ám a letisztult szabás a finom anyaggal ötvözve az eleganciát sem mellőzte.

Képek: Arturo Holmes/FilmMagic/Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images.

 

A Blackpink lánycsapat szintén a feketére szavazott, azonban a ruhák stílusa teljes mértékben eltért egymástól. Ebből is látszik, hogy milyen sokoldalú a klasszikus sötét tónus, s bár eleganciát kölcsönöz viselőjének, kifejezetten különleges és izgalmas eredményt ígér. Az énekesnők úgy festettek, mintha különböző korokból teleportáltak volna az MTV gálájára, ám ennek ellenére mégis szuperül mutatnak egymás mellett.

Kép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images.

 

Kiemelt kép: Arturo Holmes/FilmMagic/Getty Images.

Cikkfotók: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Gotham/WireImage/Arturo Holmes/FilmMagic/Dia Dipasupil/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés