Vasárnap este lezajlott a MTV Europe Music Awards, ami a legjelentősebb európai zenei díjátadó gála. Idén Budapesten rendezték meg a nagyszabású eseményt, a Papp László Budapest Sportarénát elözönlötték a hírességek. Látványos ruhakreációkból sem volt hiány, sokan a tollas díszítőelemek mellett döntöttek, mint ahogy azt a 30 éves Rita Ora is tette.

hirdetés

Az első MTV Europe Music Awardsot vagy röviden csak EMA-t 1994-ben rendezték meg. A díjátadó gálát az MTV Video Music Awards európai alternatívájaként hozták létre. Az eseményt minden évben más nagyvárosban rendezik meg, a legtöbb díj sorsáról pedig a közönség dönt.

Tavaly az MTV bejelentette, hogy a 2020-as gálát Budapesten rendezik meg, ám a koronavírus-járvány miatt az esemény csak virtuális formában valósult meg. Londonból közvetítették, emellett Palvin Barbi különféle magyarországi helyszínekről jelentkezett be. Ám idén már közönség előtt, a Papp László Budapest Sportarénában osztották ki a díjakat.

A MTV EMA vörös szőnyegén egymást váltották az extravagáns és izgalmas ruhaköltemények. Egy ilyen eseményen általában újraértelmezve jelenik meg az elegancia, megfűszerezve feltűnő elemekkel. Egyesek kihasználják az alkalmat a polgárpukkasztásra, és olyan öltözetben jelennek meg, amiről biztos, hogy évek múltán is beszélni fognak.

Rita Ora volt a legelegánsabb a vörös szőnyegen: a tollakat is nagyon sikkesen viselte

Merész és kreatív ruhakölteményekből idén sem volt hiány, ám a hírességek nagy része inkább visszafogott szerelést viselt. A csillogó, fényes anyagok és a fekete összeállítások domináltak, de az élénk színárnyalatokat is elcsíphettük az MTV EMA vörös szőnyegén.

Rita Ora szintén a fekete mellett döntött, az énekesnő egy különleges overallt viselt, melynek a felsőrészét tollak tették még különlegesebbé. A kreációnak uszálya is volt, ettől csak még vagányabbá, egyedibbé vált az összkép. A szerelés nagyszerűen illeszkedett a híresség modern, trendi stílusához.

 

A népszerű magyar modell, Sirokai Diána is tiszteletét tette a vörös szőnyegen. Ő is feketébe bújt, a sötét nadrághoz fényes anyagú blézert választott. Ez a visszafogott szerelés nagyszerűen mutatott rajta. A színes ruhák úgyszintén okoztak meglepetéseket, Winnie Harlow egy tündöklő, türkizkék kreációban lepett meg mindenkit, a tollak az ő szereléséből sem hiányozhattak.

Idén a hírességek inkább a visszafogott ruhafazonok mellett tették le a voksukat, a nagyon merész, túlzásba vitt villantást elkerülték. A tollak rengeteg formában megjelentek az est folyamán, hiszen az extravagáns és a couture kreációk háza táján ez most az egyik legmenőbb divatesszencia, ami az MTV EMA vörös szőnyegéről sem hiányozhatott.

 

Kiemelt kép: Daniele Venturelli / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés