Az Alkonyat széria óta népszerű színésznő, Kristen Stewart olyan, mint egy kaméleon: úgy ugrándozik a ziláltan maszkulin, és a nőiesen elegáns stílusok között, hogy az szinte már számára is követhetetlen. A Chanel kedvéért a sikkes oldalát is megmutatja.

hirdetés

Kristen Stewart nem éppen a kifinomult stílusáról híres. A 29 éves színésznő nem csupán a szerepei miatt váltogatja frizuráját és megjelenését, hiszen egyébként sem áll tőle távol a stílusmixelés és a kísérletezgetés.

Míg a mindennapokban a vagány lazaság áll közel hozzá, és inkább a maszkulin típusú öltözékeket preferálja, a vörös szőnyegen gyakran jelenik meg elegáns estélyi ruhában, vagy, amikor csak teheti, összemossa a hanyag formát a sikkes külcsínnel. Így általában meglehetősen eklektikus a külleme, de a Chanel arcaként egy egészen új oldaláról mutatkozott be a nagyközönségnek.

Kristen Stewart, mint elegáns párizsi díva

A finom francia eleganciáról, valószínűleg csak keveseknek jutna eszébe a punk-frizurájú színésznő. A Chanel pont erre a meglepetésre feküdt rá, hiszen Karl Lagerfeld szellemiségét követve, a divatház továbbra is arra törekszik, hogy hidat teremtsen a klasszikus nőiesség, valamint a hanyag elegancia között. És ha valaki, Kristen Stewart kiváló hírnöke ennek a kettősségnek.

Az angol Harper’s Bazaar októberi címlapján a színésznő olyan, mint egy modern, francia díva. Két világot jelenít meg fotókon, melyeken a negyvenes évek nőies eleganciája, és a mai, extravagáns divathatások is megelevenednek.

Kristen Stewart elegáns Chanel-kosztümökben, és estélyi ruhákban látható Alexi Lubomirski képein, melyek nagy hangsúlyt fektetnek a finom nőiességre. A stylist, Miranda Almond, a Chanel idei kollekcióiból válogatott kiegészítőket és ruhákat a színésznőnek, aki az egyik képen látható szűk vonalú, keresztpántos alkalmi ruhakölteményt viselte a szeptemberben megrendezett San Sebastian Filmfesztiválon.

 

Kiemelt kép: Manuel Romano/NurPhoto/Getty Iamges.

Képgaléria képei: Alexi Lubomirski/Harper’s Bazaar UK.

  • Megosztás:
hirdetés