A gyönyörű Demi Moore nemcsak a lelkét nyomasztó mázsás súlyoktól szabadult meg mostanság, hanem a ruháitól is, egy címlap erejéig. Az 56 éves színésznő még mindig szívdöglesztően néz ki.

Demi Moore a kilencvenes évek ügyeletes jó nője volt. A Ghost egykori színésznője azóta kétszer elvált, első házasságából pedig három gyermeke született.

Bár egy időben túlzásba vitte a fiatalító arckezeléseket, manapság visszavett az arcsimításból, amitől sokkal üdébb és természetesebb lett a bőre. Az alakja azonban közel a hatvan felé is kifogástalan, még a huszonévesek is megirigyelhetik formás idomait.

Demi Moore-ról 28 éves korában készült teljesen meztelen fotó, hét hónapos terhesen, amikor második gyermekét várta. A Vanity Fair akkor még nem is tudta, de történelmet írta az anyaságot és a nőt ünneplő képsorozatával, amit Annie Leibovitz készített. Az ikonikussá vált aktképek azóta sok sztárt sarkalltak arra, hogy pőrén örökítsék meg pocakos alakjukat az utókornak.

Demi Moore egy szál kalapban

A színésznő 56 évesen sem szégyellős, bátran megmutatja testét, persze csak ízléses formában. Ezúttal az amerikai Harper’s Bazaar magazinnak adta be a derekát, annak apropóján, hogy megjelent az Inside Out című önéletrajzi könyve, melyben teljesen kitárulkozik lelkileg, és őszintén ír az életéről.

A legjobb promó ehhez persze, egy meztelen címlap, amely azt üzeni, hogy többé nincs mit takargatnia. A magazin októberi címlapján ezért csak egy kalapot és karkötőt visel magán.

A Mariano Vivanco által készült divatfotókon egyébként többnyire couture ruhákban látható a gyönyörű színésznő, aki éppolyan karcsú, mint a nyolcvanas években. A stylist, Miguel Enamorado az Armani Privé, a Valentino, és a Chanel haute couture kollekcióiból válogatott csodás kreációkat Demi Moore számára.

 

Kiemelt kép: Theo Wargo/Wirelmage/Getty Images.

Képgaléria képei: Mariano Vivanco/Harper’s Bazaar US.

  • Megosztás:
hirdetés