Angelina Jolie kékeszöld tekintetét szinte ragyogóvá varázsolja a szemhangsúlyos smink, amit általában visel. Egy ügyes vlogger újragondolta, illetve leegyszerűsítette a színésznő füstös szemsminkjét, ám a végeredmény éppolyan igéző hatással bír, mint az eredeti.

Angelina Jolie imádja a szemhangsúlyos sminket, ez abból is látszik, hogy többségében inkább a tekintetét emeli ki az ajkai helyett, amikor vörös szőnyeges eseményen vesz részt.

Ilyenkor világos szemeire meleg barna árnyékolással hívja fel a figyelmet, a szem megnyújtott kontúrjait azonban fémes szürke és fekete tónusokkal hangsúlyozza. Ez a füstös, kontrasztos színhatás élénkebbé, frissebbé teszi a szürkészöld, kék, illetve borostyánba hajló, mézbarna szemeket, amitől így az arc ragyogó ékeivé válnak.

A smink, amihez Angelina Jolie évek óta ragaszkodik

Bár a sminkes vlogger kissé leegyszerűsítette a szemhéjak és a mélyítővonal árnyékolását, ugyanazt a hatást érte el, amit Angelina Jolie make-up mestere. A szemek szinte sziporkáznak ettől a füstös, gondosan elsatírozott szemsminktől, a porcelánhatású arcbőrt pedig a nude ajakrúzs, és selyemfényű szájfény élénkíti.

 

Angelina Jolie karakteres arccsontja miatt szinte soha nem visel feltűnő pirosítót, csak leheletnyi rózsás pír kerül az orcáira, vagy még az sem.

Ám ez a szemsmink jobban érvényesül natúr sminkalappal ötvözve, amikor az arcot szinte láthatatlan, nude árnyalatok frissítik. Sötét, sűrű szemöldökét korrektorral világosította a blogger, melynek hatására még inkább a szemekre irányul a figyelem.

Kiemelt kép: Steve Granitz/Wirelmage/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés