Megan Fox új szintre emelte a kényelmes pamut fehérneműk népszerűsítését. Kourtney Kardashiannal állt kamerák elé kissé alulöltözve, és a legkevésbé sem érheti őket az a vád, hogy nem dobták be magukat eléggé.

hirdetés

Megan Fox már évek óta Hollywood egyik legkelendőbb szexszimbólumának számít, ezért rendszerint megkapja a filmekben a dögös nő karakterét. Ám a 35 éves színésznő a magánéletben eddig sokkal visszafogottabb volt, letisztult ruhákat viselt, amelyek kihangsúlyozták ugyan csinos alakját, mégsem mutattak túlságosan sokat.

Az elmúlt hónapokban ez igencsak megváltozott, a színésznő merész stílusra váltott. Ruhatárában megjelentek a falatnyi szoknyák, a kivágott felsőrészek és a vakuk fényében áttetszővé váló miniruhák. Megan amikor csak teheti, megvillantja tökéletes alakját, tény, hogy nincs oka szégyenkezni, mivel három gyermek után is elképesztő formában van.

Látszik, hogy tele van önbizalommal, ezért egy olyan dolgot is bevállalt, amit már régen csinált: most ismét fehérneműket reklámoz. Megan karrierje modellkedéssel indult, éveken keresztül volt az egyik reklámarca a Giorgio Armani márkának, így nem áll távol tőle a pózolás.

A pamut fehérneműknek is jár az izgalmas reklám: Megan Fox tett róla, hogy így legyen

Megan Fox most Kim Kardashian kedvéért vetkőzött fehérneműre, mivel ő és Kourtney Kardashian reklámozzák a SKIMS fehérneműmárka legújabb darabjait. A kreációk pamutból készültek, egyszerű, kényelmes szabásvonallal rendelkeznek, ezért nem számítanak feltűnően szexinek.

 

Ezzel szemben a kampányképek túlfűtöttek és meglehetősen szexisek. Megan és Kourtney dögös pózokban ücsörögnek, egymást etetik cseresznyével, és mi tagadás, a dekoltázsukra is nagy hangsúly kerül. A bugyik népszerűsítéséhez felsőt sem vettek fel, a melleiket csupán a kezeikkel takarták el.

 

Egy kissé visszás dolog, hogy Megan az izmos hasával népszerűsíti az alakformáló bugyit,  nem is értjük, mi volt ezzel a valódi cél. Az biztos, hogy így még sosem reklámoztak pamut darabokat.

 

Természetesen Kourtney sem szégyenlősködött, ám a Kardashian lányoktól már megszokhattuk a sejtelmes meztelenkedést. Kim nővére sokkal visszafogottabb, ám a szűk miniruhákra és a dögös bőrszerkóra legtöbbször ő sem tud nemet mondani. A SKIMS igazán közel áll a szívéhez, imádja a márka kényelmes darabjait, amelyeket szinte mindig visel.

 

Megan és Kourtney között az utóbbi időben szoros barátság alakult ki, a fotózás során annyira odafigyeltek az összhangra, hogy még a manikűrjük is egyforma. A sminkjük úgyszintén hasonló, Megan a képeken olyan, mintha egy a Kardashian lányok egyike lenne.

 

A két hírességről Donna Trope készítette a felvételeket a SKIMS számára. A képeknél nem vitték túlzásba a díszletet, egy egyszerű fotóstúdióban pózolnak, a fehér háttér nagyszerű kontrasztot teremt Megan és Kourtney frizurájával, illetve a hétköznapi bugyikkal és melltartókkal. A barátnők bebizonyították, hogy akár még a letisztult pamut fehérnemű is lehet szexi.

 

Kiemelt kép: Gotham / Getty Images.  

Képek a cikkben: FashionGoneRogue.com. 

  • Megosztás:
hirdetés