Manapság legtöbbször a plasztikai beavatkozások kapcsán merül fel Meg Ryan neve, sokan nem tudnak túljutni azon, mennyire megváltoztak a vonásai az évek során. Pedig a színésznő tehetsége és stílusa sokkal inkább említésre méltó, az utóbbiból például rengeteg inspirációt lehet begyűjteni. Rajong a klasszikus, letisztult megjelenésért, szettjeit általában alapdarabokból állítja össze, mégis minden alkalommal lenyűgözően nőiesen fest. A Top Gun egykori szereplője nem tolja túl a flancot, apró trükkökkel éri el a tökéletes összhatást.

hirdetés

Több mint harminc év telt el a Top Gun című film megjelenése óta, a Tom Cruise főszereplésével játszódó mozi azóta is ikonikusnak számít. Meg Ryan számára részben ez a szerep hozta meg a széles körű ismertséget, s bár a folytatásban már nem kapott lehetőséget, pályafutásának fontos pillanatát jelentette az akciófilm.

A gyönyörű színésznőért nem csupán tehetsége miatt rajongtak, illetve rajonganak mind a mai napig oly sokan, megjelenésével szintén mindenkit elkápráztat. Meg Ryan tavaly töltötte be hatvanadik életévét, stílusa pedig egyszerűen lehengerlően nőies és kifogástalan. Valódi divatikonná nőtte ki magát az elmúlt évtizedekben, s noha számos negatív kritikát kap a szépészeti beavatkozások miatt, a stílusérzékére aligha lehet panasz.

Meg Ryan stílusa klasszikus és nőies, mégis irtó egyszerű

Ha valaki hollywoodi sztárrá válik, számolnia kell azzal a ténnyel, hogy jóformán bárhol, illetve bármikor készülhet róla egy-egy fotó, ráadásul számtalan nívós eseményen, interjún, forgatáson kell megjelennie. A híres nők igyekeznek minden alkalommal a legtöbbet kihozni magukból.  Úgy tűnik, Meg Ryan számára ez játszi könnyedséggel sikerül. Nem túlzás azt állítani, hogy a hatvanéves színésznőnek a vérében van az elegancia és a klasszikus stílus, sosem hibázik ruhaválasztásaival.

Imádja a sötét színeket

Meg Ryan nem finomkodik, a legelegánsabb, legsötétebb tónust választja, ha fontos megjelenésről van szó. Imádja a fekete holmikat, ami nem véletlen, hiszen remekül állnak neki. Az erőteljes tónusú darabok tökéletes kontrasztot alkotnak szőkés tincseivel, ráadásul a színésznő még a sminket sem tolja túl, teljesen mindegy, hogy hova siet éppen. Soha nem nagyestélyiben toppan be, a lehető legegyszerűbb szabásokat részesíti előnyben. Ezek a szimpla alapdarabok éppen olyan nőiesek lehetnek, mint a különleges, egyedi verziók.

 

Számos alkalommal csak apróságokkal teszi még nőiesebbé és különlegesebbé a megjelenését. Zseniálisan válogat a cipők közül, remek kiegészítőket társít a ruhákhoz. Sokszor belevisz egy kis csillogást, feltűnőbb részletet az összeállításba.

 

A monokróm szetteket sem veti meg

Bár javarészt sötét holmikban látni, a klasszikus paletta másik végéről szintén bátran válogat Meg Ryan. A letisztult hófehér szerelései egyszerűen bámulatosak, ezek a monokróm szettek tökéletesen megtestesítik a könnyed, nőies eleganciát. Semmi extrát nem visel, mégis fantasztikusan néz ki.

 

A mintákkal is bátran trükközik

Bár alapvetően az egyszerű, klasszikus stílusú darabokat kedveli, néha beveti a feltűnőbb mintákat is. Persze ebben az esetben egy teljesen átlagos szabású ruhát választ, így az összhatás kicsit sem válik túlzóvá vagy mesterkéltté.

 

Kiemelt kép: Kevin Winter/Getty Images.

Cikk képei: Charley Gallay/Getty Images for FIJI Water/Amy Sussman/Steve Granitz/WireImage/Edward Berthelot/WireImage/Gilbert Carrasquillo/GC Images/Matthew Sperzel/Pier Marco Tacca/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés