Ősszel a monokróm szettek gyakran kitűnnek a sorból, hiszen rendkívül látványosak, pláne, ha a hangulatos évszak gyönyörű színeiben alkotjuk meg az összeállításokat.

hirdetés

Az egyszínű szettek mindig sikkes megjelenést eredményeznek, a reggeli készülődés közben azonban mégis csak nagyon ritkán jut eszünkbe bevetni ezt a hasznos stílustippet. Ez azért is sajnálatos, mert valójában kevesebb energiabefektetéssel jár egyetlen színnek a hasonló tónusaival felépíteni az összképet, ami így nőies és divatos belépőt ígér számunkra, bárhová is induljunk el.

Őszi hangulatú monokróm szettek

Mivel ősszel több réteget veszünk fel, így sokkal szembetűnőbb és harmonikusabb a monokróm szettek látványa. Ez azonban nehezíti is a dolgunkat, hiszen nem mindig van kéznél ugyanolyan színű alsó- és felsőrész, nem beszélve a cipőkről vagy a táskákról. Szerencsére ezt a problémát ősszel könnyebb megoldani, hiszen gyakorta vásárolunk holmikat barnás, púderes vagy natúr színekben.

Az sem gond, ha nem hajszálpontosan egyeznek a színek, nem kell emiatt nagy bevásárlást csinálni. Elég, ha a ruhadarabok és kiegészítők árnyalatai csupán hasonlítanak egymásra, vagyis rokontónusok. Az viszont könnyen felboríthatja az egyensúlyt, ha a hideg és a meleg koloritokat egy viseletben használod fel.

 

A divat a sűrűn merít ihletet a természetből, ez pedig ősszel is így van. A legdivatosabb szettek ugyanis a szezon színeibe burkolóznak. Amikor bereccsent a hideg, jól esik a meleg fahéj, és az élénk rozsdabarna színeit magunkra vetni.

A púderrózsaszín és a krémes, natúr színek rendkívül kifinomult választások lehetnek, ha az igazán elegáns szetteket preferálod. Ráadásul egymással is kombinálhatod őket, sőt, alaknyújtó, karcsúsító hatásukat is megtapasztalhatod.

 

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Getty Images.

Cikkfotók: Isa Foltin, Edward Berthelot, Isa Foltin, Jeremy Moeller, Isa Foltin, Jeremy Moeller, Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés