Ezek a gyönyörű ruhák mindenféle extra kiegészítő nélkül, csupán a színek erejével keltenek karácsonyi hangulatot. Viselhetőek az év bármely időszakában, de a téli ünnepek alatt nagyban megkönnyítik az alkalomhoz illő öltözködést.

hirdetés

Az ünnepek, különösen a karácsony, azért is hatnak annyira az érzésekre, mert mindent átitat a meghittség. Ehhez a dekorációk is sokat hozzáadnak, hiszen a karácsony egyéni, hagyományos színeit mindenhol meg lehet találni ebben az időszakban. Többek között a piros és a zöld is ott van az asztaldíszeken, az üdvözlőlapokon és a csomagolásokon. Ezt a harmóniát akár a megjelenésbe is bele lehet rejteni, hogy a megterített asztal mellett mi magunk is ünnepi hangulatot sugározhassunk.

A káprázatosan szép ünnepi ruhák hozzájárulnak a karácsonyi hangulathoz

A piros ruhák nyáron vidámságot és energikusságot kölcsönöznek a szetteknek, télen viszont teljesen más arcukat mutatják meg. Egy sötétebb, rubinvörös színben komolyabbá és elegánsabbá válnak a ruhák. Éppen ezért, nem feltétlenül kellenek látványos csillogó díszítések ahhoz, hogy szuper nőiesen hasson az öltözék. A mélypiros dresszek kifinomultsága egyszerű stílussal tud leginkább érvényesülni.

 

A dresszek mellett egy-egy pirosas szoknya vagy felső is hasonlóan elegánsan hat a teljes szettben. Ahhoz, hogy ízléses határokon belül maradjon a megjelenés, a fekete és a bézs színek jó kiegészítői lehetnek az ünnepi hangulatú ruhadaraboknak.

 

A gyönyörű zöld színek már egy fokkal kevesebb figyelmet fognak magukra vonzani, mégis kellemes karácsonyi hangulatot teremtenek. Az smaragdzöld kivételesen sikkes és nőies választás lehet egy ünnepi ebédhez.

 

Az elegáns anyagokat tekintve két befutó is van a téli időszak alatt: a selyem és a bársony. Mindkét anyag a finom csillogásával teszi igazán nőiessé és káprázatossá az öltözéket, és egy jó darabig még biztosan nem mennek ki a divatból.

 

A szoknyák és ruhák mellett a nadrágokkal is csinos szetteket lehet összeállítani. A monokróm öltözékek ez esetben szinte előkelő hatást keltenek.

 

Ha szívesen ötvöznéd a karácsony színeit, akkor arra a legjobb választás egy-egy kockás ruhadarab. A trendi minta piros és zöld változataiban egyáltalán nem kelt kirívó látványt. Habár kissé hagyományosabbnak mondható a plédkockás anyag, karácsonykor mégis a legdivatosabb szettek egyik must have kelléke.

 

Kiemelt kép: Getty Images.

Cikkfotók: Pinterest.

  • Megosztás:
hirdetés