Liv Tyler stílusa még mindig hihetetlenül vagány, de manapság már a nőies, elegáns elemeket is bátran csempészi bele a szettjeibe. Az elmúlt években egyre sikkesebb lett a megjelenése.

hirdetés

Liv Tyler stílusa hihetetlenül izgalmas

Steven Tyler lányaként jóformán adott volt a kulcs a sikerhez, ám Liv Tyler igencsak sokat tett azért, hogy a nagyközönség elismerje kimagasló tehetségéért. Már egészen fiatalon modellként dolgozott, olyan neves lapokban jelentek meg a róla készült képek, mint a Vogue vagy az Interview magazin.

A kilencvenes években már színészi pályára lépett, amiben az idők során még sikeresebbé vált. Olyan sikeres filmekben szerepelt, mint például az Armageddon vagy éppen A Gyűrűk Ura. Időről időre visszatér a televíziók képernyőjére, egész estés mozikban és sorozatokban éppúgy feltűnik.

Az öltözködését abszolút személyiségéhez, egyedi ízléséhez igazítja. Liv Tyler esetében abszolút érzékelhető, hogy a divat egyfajta önkifejezési eszköz számára. Összegyűjtöttük a legsikkesebb szettjeit az elmúlt időszakból.

 

Liv Tyler stílusa még mindig a vagányságot képviseli, ám az évek során sokat finomodott, nőiesedett az ízlése. Egyre inkább fókuszba helyezi csinos, nőies alakját, gyakorlatilag csak és kizárólag olyan fazonokat visel, amelyek remekül fókuszba helyezik előnyös vonásait.

A kedvenc színe egyértelműen a fekete, a ruhatárában számtalan sötét tónusú darab található. A letisztult eleganciát sokszor bolondítja meg feltűnő, látványos részletekkel, még egy szimpla fekete blézert is különlegessé és egyedivé tud varázsolni.

Imádja az ingruhákat, több különböző mintájú és fazonú darab pihen a szekrényében. Általában a nőiesebb vonalvezetést részesíti előnyben, a derékban karcsúsított, húzott verziók hihetetlenül jól állnak neki.

Manapság már a letisztult elegancia sem áll távol tőle, simán felvesz egy fehér inget csinos sötét nadrággal kombinálva. Mindig alkalomhoz illően öltözik, soha nem feszegeti a határokat, mégsem adott lejjebb egyediségéből. Apróságokkal éri el, hogy ezer közül is fel lehessen ismerni személyes stílusát, egy kis állatminta, egy kis vagány csillogás, s Liv Tyler máris saját ízlésére formálja az egyszerű, hétköznapi szettet.

Kiemelt kép: JC Olivera/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés