Olykor hihetetlen belegondolni hogy repül az idő, pedig a Jóbarátok bohókás Phoebe Buffay-je is már ötvenhat éves. Lisa Kudrow volt a legidősebb a három barátnő között, azonban, ha most Jennifer Aniston és Courteney Cox mellé áll, nem biztos, hogy ezt megmondanánk róla.

hirdetés

Lisa Kudrow az egyszerűségre esküszik

A színésznő és komikus kicsattanó formában van, pedig az idő múlása már rajta is meglátszik. Ellenben úgy tűnik, ez őt egyáltalán nem zavarja, sőt egy interjúban azt nyilatkozta, hogy egyenesen fél a botox és a tű gondolatától. Igaz, nem vetette el, hogy egyszer ő is kés alá fekszik, de egyelőre jól érzi magát a bőrében.

Azt azért el kell áruljuk, hogy tinédzser korában volt orrplasztikája, de ezt nyíltan vállalta. Iskolás korában sokat csúfolták nagy orra miatt, ami olyan rosszul érintette, hogy bevállalta a műtétet. Azt mondta, egyáltalán nem bánta meg ezt a döntését. Azóta viszont semmilyen beavatkozása nem volt, és mi úgy látjuk, nem is szükséges. Nagyon jó formában van, bájos mosolyával pedig éveket letagadhat.

Stílus tekintetében furcsa hatást kelt letisztult, egyszerű megjelenése, hiszen Phoebe karaktere éppen az ellenkezője volt. Ez a szerep annyira egybeforrt a színésznővel, hogy meglepő, mennyire átlagosan öltözködik a valóságban. Olyan, mintha a legjobb barátnőnk stílusos anyukája lenne. Kétség sem fér hozzá, ő tudja, mitől lesz valaki önmaga.

 

Főkép: Getty Images/Axelle/Bauer-Grifin.

  • Megosztás:
hirdetés