Úgy tűnik, Kate Moss nagy hatással volt a családjában élő fiatal lányokra. Húga után most saját lánya, Lila Moss-Hack is modellkarrierbe kezdett.

Korábban még úgy nyilatkozott, hogy kifejezetten ellenezné, ha a gyermeke az ő szakmáját választaná. Ezt azzal indokolta, hogy fiatalon sokszor megalázottnak és kiszolgáltatottnak érezte magát a fotózásokon, és ettől szeretné megvédeni Lilát. Ám most mégis támogatja a 16 éves kamaszt, aki az édesanyja babérjaira tör. Nem is akárhogyan: Kate a saját modellügynökségének Instagram-oldalán Lila fotóival és videóival promózza a cégét.

Első nagyobb közös munkájuk egy együttműködés a Marc Jacobs Beauty-val: a kampányvideót Kate vette fel, a képkockákon pedig a lánya szerepel. Több fotót is megosztottak Liláról, akire egészen máshogy, aprócska gyerekként emlékszünk, most viszont nem lehet nem észrevenni, mennyire emlékeztet az édesanyja tinikori külsejére. A jobb oldali képen anya, a bal oldalin lánya látható: egyforma szeplők, ugyanaz az orr és száj, távol ülő szemek, és még a szemöldökük is nagyon hasonló.

  • Megosztás:
hirdetés