Lauren Graham sokaknak a Szívek szállodájából lehet ismerős, mivel az 54 éves színésznő hét éven keresztül alakította Lorelai Gilmore-t. A sorozatban mindig irtó menő összeállításokban mutatkozott, melyekre a rajongók máig emlékeznek. Ám Laurentől sem állnak messze a nőies fazonok, ruhaválasztásai mindig pozitív visszajelzést kapnak.

hirdetés

A Szívek szállodája máig megunhatatlan sorozatnak számít a nők körében, rengetegen nézik az ismétléseket. A helyzetpoénok és a komikus jellemvonásokkal felruházott karakterek manapság is sokakat vonzanak a képernyő elé. A sorozatot eredetileg 2000 és 2007 között sugározták, 2016-ban pedig készült hozzá egy négyrészes folytatás, így a rajongók még egy kevés időt eltölthettek Stars Hollow-ban.

A Gilmore lányok a sorozatnak köszönhetően egy szempillantás alatt ismertté váltak. Lauren Graham azóta számos sorozatban szerepelt, sokan mégis Lorelai karakterével azonosítják. A Szívek szállodájában mindig nagyszerű összeállításokat viselt, és amióta tombolnak a nosztalgikus divathullámok, ősszel és télen mindig előkerülnek a szériában elsütött stíluspraktikái. Rengeteg mintás, színes darabot viselt, még a kötött pulcsikat is fel tudta dobni.

Ám nem csak a népszerű karaktere kedveli a nőies ruhafazonokat, hanem Lauren Graham is a vidám színek és minták nagy hódolója.

Lauren Graham hasonlóan öltözködik, mint Lorelai Gilmore

Az 54 éves színésznő mindig nagyon csinosan jelenik meg, szereti az alakot kiemelő egészruhákat, melyekkel hangsúlyozhatja nőies idomait. Sötét frizurájához meglehetősen világos bőrárnyalat társul, ezért a sápasztó tónusokat különösen kerülnie kell. Bátran és magabiztosan viseli a  vidámabb tónusokat, például gyakran jelenik meg rózsaszínben, pirosban, ám a tarka mintás daraboktól sem riad vissza.

Bár láthatóan a vidám árnyalatok a kedvencei, sokszor mégis inkább feketében mutatkozik. Az egyensúlyra mindig odafigyel, ezért nem kelt komor, szomorkás hangulatot a megjelenése.

 

A sorozatban Lorelai nagyon sokszor viselt egészruhákat, és főként ezek a fazonok alkotják Lauren Graham ruhatárának az alapját is. Legtöbbször hasonló fazonokat ölt magára, mint a legismertebb karaktere. A túlságosan rövid kreációkat nem kedveli, a szoknyája hossza mindig a térdéig ér. A dekoltázsával szokott trükközni, ám a mélyebb kivágásokkal sem kelt közönséges hatást.

A nadrágkosztümök úgyszintén felbukkannak a repertoárjában, melyekből igyekszik izgalmasabb, vidámabb darabot választani. Ruhaválasztásaival nagy hangsúlyt fektet karcsú derekára és kerek csípőjére. Nőies megjelenéséből sokan meríthetnek ihletet.

 

Kiemelt kép: Rick Diamond / Getty Images. 

Képgaléria nyitóképe: Jesse Grant / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés