Donatella Versace lánya, Allegra évek óta részt vesz a divatházat érintő döntésekben, ami nem is csoda, hiszen egy nap valószínűleg ő fogja vezetni az olasz márkát. A 35 éves híresség egyik vörös szőnyeges eseményről sem hiányozhat, amelyeken rendszerint megcsillantja visszafogott, szolid, ám mégis vagány stílusát.

hirdetés

A 66 éves Donatella Versace a divatvilág egyik legbefolyásosabb nője. A kilencvenes évek közepétől vezeti az olasz luxusmárkát, amely amellett, hogy megőrizte presztízsét, az évek során még a befolyását is növelni tudta, így változatlanul a vezető divatcégek között foglal helyet. Bár sokan úgy gondolják, hogy Donatella csupán élvezte a hírnevet, amit Gianni által szerzett, a valóságban ez korántsem igaz. Már a testvére betegsége idején átvette a divatházzal kapcsolatos ügyeket, később pedig szinte teljesen szabad kezet kapott.

Donatella tehát régóta tevékenykedik a divatvilágban, lánya, Allegra Versace pedig éppúgy kiveszi a részét a családi vállalkozásból. 11 éves volt, amikor megörökölte a divatház felét, ezáltal ő rendelkezik a legnagyobb tulajdonrésszel, jelenleg a vállalat igazgatójaként dolgozik.

Donatella Versace lánya a feketét is izgalmassá tudja tenni

Allegra Versace egészen fiatalon került be a divatvilágba. Rendszeresen részt vett a bemutatókon, vörös szőnyeges eseményeken, és már tinédzserként jó kapcsolatot ápolt a legnagyobb tervezőkkel. A 35 éves híresség szinte a fotósok előtt nőtt fel, ezért az öltözködéséről már évek óta rendszeresen cikkeznek a divatlapok.

A 35 éves Versace-lány sokkal visszafogottabban, finomabban öltözködik, mint az édesanyja. Donatella megjelenése gyakran kifejezetten merész és feltűnő. Imádja az alakkövető ruhákat, amelyekkel kihangsúlyozhatja karcsú, törékeny alkatát. A színeket, fényes anyagokat sem veti meg, ahogyan a vagányságot is felfedezhetjük a bőrből készült daraboknak köszönhetően. Ezzel szemben Allegra inkább a letisztult eleganciát szereti, egy csipetnyi izgalommal megfűszerezve.

 

Donatella lánya imádja a feketét, szinte mindig ezt a színt viseli. Nagyon ritkán láthatjuk feltűnőbb árnyalatú darabban. Ha mégis, akkor jellemzően kéket választ. Bár a ruhatára elsőre túlságosan komornak, unalmasnak tűnhet, a szabásvonalakkal és a különféle anyagok keverésével mégis képes frissé tenni a megjelenését.

Allegra megjelenésében gyakrabban csíphetjük el az eleganciát és a finomságot, hiszen kerüli a feltűnően díszes, túlgondolt kreációkat. A visszafogottságot kedveli, ezért a túlságosan mély dekoltázs és a rövid szoknya nem szerepel a repertoárjában. Mégsem snassz, vagy túlságosan szolid az öltözködése, ami leginkább a punkos beütésű elemeknek köszönhető.

Bár Allegra gardróbja elsőre egyhangúnak tűnhet, az anyagok, fazonok játékának köszönhetően cseppet sem vérszegény A sminkje pedig már csak hab a tortán, hiszen a füstös, fekete szemsmink nagyszerű kiegészítése az összeállításainak.

 

Kiemelt kép: Venturelli / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés