Kim Basinger a nyolcvanas-kilencvenes évek egyik legszebb nőjének számított az álomgyárban, akinek szexi kisugárzása az évek során sem kopott meg. A 67 éves színésznő manapság ritkábban fordul meg a vörös szőnyegen, ám ha mégis tiszteletét teszi, akkor minden szem rá szegeződik. Kim stílusos, elegáns összeállításaival azonnal magára vonja a figyelmet.

hirdetés

Kim Basinger fiatalon eldöntötte, hogy színésznő lesz, és ezt valóra is váltotta. A 67 éves híresség pályája kisebb filmekkel indult, majd egy Playboy-fotósorozatnak köszönhetően megismerhette a világ. Ez a karrierjét is fellendítette, szerepet kapott az egyik James Bond-filmben, Sean Connery partnere volt. A leghíresebb filmje a 9 és ½ fél hét, az Oscar-díjat pedig a Szigorúan bizalmasban nyújtott alakításáért kapta meg.

A 67 éves színésznő még manapság is aktív, bár egyre kevesebbet láthatjuk a vörös szőnyegen. Ennek ellenére nem kerüli a nyilvánosságot, elkötelezett állatvédő, ezért különféle rendezvényeken is fel szokott szólalni.

Kim Basinger nadrágban is mindig nagyon elegáns

A színésznő rendkívül határozott egyéniség, ez az öltözködésében éppúgy megmutatkozik. Korábban sokszor láthattuk estélyiben, ám manapság már inkább nadrágkosztümöt választ a hivatalos alkalmakra. Szereti a letisztult eleganciát, a magamutogatás és feltűnősködés távol áll tőle.

 

Kim öltözködésében felfedezhetjük az androgün stílus elemeit. Legtöbbször nadrágkosztümöt visel, amelyet inggel, esetleg mellénnyel, nyakkendővel dob fel. A magassarkúhoz sem ragaszkodik feltétlenül, előfordult, hogy kifejezetten férfias lábbelit párosított a szereléséhez. Ritkán visel színes, mintás összeállításokat, a ruhatárának nagy részét a fekete és a fehér kreációk teszik ki.

A hétköznapokon nem visel annyira elegáns összeállításokat, legtöbbször farmerba bújik, amelyet laza felsőrésszel, inggel és kalappal variál. Láthatóan a lezser, urbánus öltözködés is közel áll a szívéhez.

Kim Basinger nem a hagyományos, hollywoodi csillagoktól megszokott eleganciát kedveli. A nadrág nála elsőbbséget élvez, az általa választott kreációk azonban mindig kihangsúlyozzák a nőiességét. A színésznő ruhatára ihletadó, hiszen a divatelemek könnyedén beépíthetőek az irodai öltözékbe, vagy akár a hivatalos alkalmakra is megállják a helyüket.

 

Kiemelt kép: Alberto E. Rodriguez / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés