Az extrém sminkjeiről és merész öltözékeiről is híres Lady Gaga manapság gyakran mutatkozik smink nélkül, a Sephora videójában betekintést enged kedvenc trükkjeibe és lépésről lépésre megmutatja, hogyan készíti el teljes színpadi sminkjét, mielőtt kilép a reflektorfénybe.

hirdetés

Pályája kezdetén Lady Gaga szinte egy pillanatig sem mutatkozott smink nélkül, legtöbbször extrém módon festette ki magát, és igencsak vastag vakolat takarta az arcát. A videókban, a színpadon és a vörös szőnyegen mindig nagyon különleges volt a megjelenése, nem egyszer megosztotta a véleményt különc frizura-, smink- és ruhaviseleteivel.

Azóta sok idő eltelt, és az énekesnő-színésznő stílusában is történtek változások. Bár továbbra sem hagyott fel az egyedi megjelenésre való törekvéseivel, manapság gyakrabban mutatkozik elegáns, nőies öltözékekben, a finomabb, visszafogottabb sminkeket sem veti meg, és több réteg festék nélkül is szívesen megmutatja magát a rajongóinak. Nem csak a közösségi média platformjain fedi fel natúr arcát, a nagyközönség előtt éppúgy felvállalja természetes kinézetét, idén márciusban például smink nélkül lépett fel az Oscar-gála színpadán.

Lady Gaga smink nélkül, készülődés közben: elképesztő rutinnal dob fel magára egy alkalmi sminket

Lady Gaga újító szellemisége sok területen megmutatkozik, saját márkája, a Haus of Gaga szintén a kreatív újítás, a kísérletezés és az innováció mellett kötelezte el magát. Szépségápolási márkája, a Haus Labs a tiszta szépség jegyében kínál kozmetikumokat, melyek hátterében a tudomány és a természet ereje egyesül. A Haus Labs sminktermékei és szépségápolási készítményei Clean at Sephora tanúsítvánnyal rendelkeznek, és a Sephora kínálatában is elérhetőek.

A 37 éves énekesnő fontosnak tartja, hogy a nevével fémjelzett termékeket etikus és fenntartható módon állítsák elő, ugyanakkor ne tartalmazzanak olyan megkérdőjelezhető összetevőket, amelyeknél fennállhat akár a bőrünk, akár a környezetünk károsításának veszélye.

A Sephora videója Lady Gaga sminktitkairól, valamint készülődésének momentumairól lebbenti fel a fátylat, beleshetünk a szépítkezés folyamataiba, például egy erőteljesebb színpadi, vagyis alkalmi smink elkészítésébe.

 

Lady Gaga smink nélkül köszönti a nézőket, és elárulja, hogy általában az arcán látható vörös foltok eltüntetésére helyezi a hangsúlyt az alapozás során. Ezért a Haus Labs Triclone™ Skin Tech korrektor alkalmazásához ad elsőként tippeket, de a márka más sminktermékei úgyszintén felsorakoznak a videóban.

Hipnotikus erővel hat a látvány, ahogy a sok apró mozzanat után átalakul az énekesnő, és gyönyörű alkalmi sminkben tündököl, ahogy többségében láthatjuk.

Az alapozóként is működő korrektor használatáról külön felvételt töltött fel az Instagramra, hogy megmutassa, önmagában alkalmazva kifejezetten natúr hatást kelt a bőrön ez a sokoldalú termék. Filterek nélkül, természetes valójában láthatjuk az énekesnőt, pont úgy, ahogy a Sephora videójában.

Sokak szerint Lady Gaga márkája azért hiteles, mert az énekesnő valóban használja ezeket a termékeket, ráadásul saját maga mutatja be az újdonságokat, és nem csak kifestve, hanem smink nélkül éppúgy megmutatja bőrét. Vagyis mindenki tisztán láthatja a folyamatot, hogy milyen fedésre, hatásra számíthat az adott kozmetikumtól.

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés