Lady Gaga új sminkmárkája, a Haus Laboratories tartja lázban a világot. Az énekesnő hivatalosan csak szeptemberben indítja útjára első palettájának termékeit, de július közepe óta már elővételben kaphatóak.

hirdetés

Amíg a rajongók azzal voltak elfoglalva, hogy vajon Lady Gaga összejött-e vagy sem Bradley Cooperrel, addig az énekesnő azon serénykedett, hogy piacra dobja a Haus Laboratories névre keresztelt sminkmárkáját.

Lady Gaga ígéretes sminkmárkával rukkolt elő

Az első sminkkollekció termékei már elővételben megvásárolhatóak az Amazonon, de ez még csak egy kis ízelítő a teljes palettából, ami majd szeptember 17-én kerül bemutatásra.

A cruelty free, vegán sminkcuccok nem átlag pénztárcához lesznek szabva, forintra átszámolva, nagyjából 7 és 14 000 forint között mozog majd az áruk.

Az már biztos, hogy drámai színekre és csillogásra számíthatunk, melyek cseppet sem állnak távol Lady Gaga stílusától, így abszolút hitelesnek mutatkoznak a sminkmárka bevezető kampányához készült fotók, melyeken természetesen az énekesnő szerepel.

Hannah Khymych és Daniel Sannwald képein magas fényű színpadi sminkeket visel Lady Gaga avantgárd stílusban, melyeket az énekesnő sminkese, Sarah Tanno készített el. A sminktermékek kialakításán és színén is közösen dolgoztak, és meg kell hagyni, profi munkát végeztek.

A Haus Laboratories kezdő sminkpalettája az ajakceruzákra, a fényes pigmentekkel kevert all-over termékekre, valamint a szájfényekre fektet hangsúlyt, melyek szettekben is kaphatóak. A sminkkollekciót punkos fekete, ezüstös, és pinkes színárnyalatok jellemzik. Az ajkakon a bogyós gyümölcsök lágyabb és erősebb tónusai dominálnak, míg a szemeket magas fényű szürkészöld, sápadt rózsaszín, szürkésbarna és fekete keretezi.

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images.

Cikkfotók: Daniel Sannwald, Hannah Khymych/Haus Laboratories.

  • Megosztás: