Kylie Minogue 52 évesen is ragyogóan fest, az elmúlt harminc évben szinte változatlanul ugyanazt a kirobbanó formát hozza, amit már megszokhattunk tőle. Az ausztrál énekesnő zenéin generációk nőttek fel, extravagáns stílusából sok fiatal lány merített ihletet a kilencvenes években.

hirdetés

Kylie Minogue dalait szinte mindenki ismeri, a pop hercegnőjeként emlegetett énekesnő zenéi hosszú éveken keresztül szinte minden házibuliban felcsendültek. Öltözködésével és megjelenésével meghatározó szerepet töltött be a nyolcvanas-kilencvenes évek divatkultúrájában, vagány szereléseivel ugyanis könnyen tudtak azonosulni a nők.

Bár a kislányosan bájos szerelések sem álltak távol tőle, hosszú évekig ő volt az ügyeletes jó nő a popszakmában, aki szexi szereléseivel fűtötte fel a hangulatot. Az évek során sokat csiszolódott a stílusa: letisztultabb, nőiesebb darabok váltották le a látványosabb elemeket, de az egyedisége így is megmaradt.

Bomba alakját nem túl gyakran takargatta, a forrónadrágoktól kezdve a csillogó miniruhákon és haspólókon át, a legdögösebb holmikat vonultatta fel a kilencvenes években. Kylie változatlanul szuper formában van, látszik, hogy sokat edz az álomalakért.

Jól láthatóan átesett pár szépészeti beavatkozáson az évek során, hiszen feltűnően feszes a bőre, de mindez nem ment a vonásai kárára, így vélhetően finomabb eljárást választott. Alakjának megőrzése viszont abszolút az ő érdeme, hiszen mindent megtesz azért, hogy kirobbanó formában legyen a színpadon.

Kylie Minogue okos kis praktikái

A maga 152 centiméterével, Kylie Minogue alacsonyabb a nagy átlagnál, de sohasem észrevétlen. Pedig nincs könnyű dolga a ruhaválasztás terén. Bár karcsú alakja sokféle ruhafazont megenged, a szélesítő szabáskombinációkat kerülnie kell, mert könnyedén összenyomhatják a testvonalát. Ennek ellenére, sohasem akadt gondja a divattal, sőt, profin válogatja meg öltözékeit, amelyekkel ki tudja hangsúlyozni az adottságait.

 

A 52 éves énekesnő pályája kezdetén meglehetősen feltűnően öltözködött, a színes, csillogó, és merész kreációk egyaránt megtalálhatóak voltak a repertoárjában. A kilencvenes években sok sztárhoz hasonlóan, ő is a flittermániát erősítette megjelenésével. Nem volt kimondottan lázadó, újító alkat, inkább az aktuális trendeket követte szettjeivel. Az utóbbi időben a letisztultabb, elegánsabb kreációkat helyezi előtérbe, amelyek nagyszerűen illeszkednek nőies alkatához.

Kylie Minogue jól bevált alaknyújtó praktikáit könnyű alkalmazni, most ezekből válogattunk össze egy csokorra valót. Ha kíváncsi vagy az énekesnő legjobb szettjeire, akkor lapozd végig a galériát!

Kiemelt kép: Jamie McCarthy / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés