Kylie Minogue nemcsak az elmúlt harminc év egyik legsikeresebb énekesnője, de igazi díva és divatikon, aki mindig tartogat meglepetéseket, ha megjelenik valahol, de csakis jó értelemben. Annyi biztos, hogy sosem unalmasak a szettjei.

Kylie Minogue 30 éve stílusikon

A popdíva bárhol legyen jelenése, kicsattanó formában van, széles, vidám mosolya lehengerlő kisugárzást ad neki. Öltözködés tekintetében régóta stílusikonként tartják számon, videoklipjeiben, a színpadon és nyilvános megjelenéseken egyaránt fantasztikus szetteket rak össze.

A színek, anyagok, formák fontos szerepet játsszanak az általa viselt darabokban, amiknek a stílusát gyakran keveri egymással. A modern és a klasszikus vonalvezetést is kedveli, a színes, mintás, csillogó darabok örök visszatérői a ruhatárának karrierje kezdete óta.

Kedvenc tervezői Dolce&Gabbana, Stella McCartney és Yves Saint Laurent, akik egyszerre képviselik a modern és a nőies vonalvezetést. A Grammy-díjas énekesnő szettjei mindig különlegesek, de egyben ízlésesek, nőiesek is. A galériában mutatjuk a formás lábú énekesnő néhány ütős szettjét, amikben egyszerűen fantasztikusan mutat.

 

Főkép: Roy Rochlin/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés