A divat- és sminkrajongók felkészülhetnek, ugyanis szeptemberben egy nagyon különleges sminkkollekció debütál a L’Oréal polcain. A februárban elhunyt divattervező több projektet, kollaborációt is tervezett, melyek között a francia kozmetikai céggel való együttműködés is szerepel.

hirdetés

Caroline Lebar, a Karl Lagerfeld divatház vizuális és kommunikációs menedzsere elmondta, hogy a termékek ötvözni fogják a Karl stílusára jellemző rock-chic vonalat és a kifinomult, párizsi eleganciát. A Chanel divatház egykori kreatív igazgatójának életében nagyon fontos szerepet játszott a smink, divatterveit is szemhéjpúderrel rajzolta meg. Saját sminkkollekciójában is fontos volt, hogy a női erőt támogassa, és különlegességét hangsúlyozza.

Ezek az elvek nagyon jól összhangban álltak a L’Oréal koncepciójával is, ami a női szabadságot és vágyaik megélését hivatott elősegíteni. Caroline elmondása szerint nagyon fontos volt a tervező számára, hogy a márka, amivel együtt dolgozik, hasonló nézeteket valljon. Ez a kollaboráció nagyon különleges lesz, hiszen a tervező még a halála előtt elkezdett dolgozni a projekten. Így minden ízében átjárja majd a Karl Lagerfeld-féle szellemiség.

Bár a pontos termékek és árak még homályban vannak, az biztos, hogy a 2020-as párizsi divathéten fog debütálni a kollekció, ami szeptember 27-én kerül a külföldi boltok polcaira. Az biztos, hogy nehéz lesz addig várni!

Kiemelt kép: Getty Images/Jacopo Raule.

  • Megosztás:
hirdetés