Minden szezont megelőzően nagy a kíváncsiság, vajon mik lesznek a következő évszakot meghatározó trendek. Ilyenkor minden érdeklődés a nagy divatházakra irányul, hiszen ők mondják ki, mi lesz a tuti befutó. A Chanel például nemrég dobta piacra legújabb szemhéjpalettáját, amivel egyértelműen kimondta, mik lesznek az őszi-téli szezon divatszínei.

A szezon új divatszínei

A Noir et Blanche névre keresztelt paletta két főszereplője a fekete és a fehér, ami egyértelmű utalás a divatházra és Karl Lagerfeldre. Aligha lepődhetünk meg, hogy a fekete és a fehér lett az új szezon két kiemelt színe, hiszen a tervező halála után több ízben is emlékeztek rá, és mindarra, ami ikonikus Chanel.

Lucia Pica, a Chanel sminkmestere azt nyilatkozta az új palettáról, hogy mindkét szín magában hordoz egyfajta titokzatosságot és mélységet, ugyanakkor van bennük valami fenséges és ártatlan is. Természetesen ezt az egységet nem testesíthetné meg jobban más, mint Kristen Stewart, aki már régóta a divatház kedvenc reklámarca.

 

 

A kampányfotón hangsúlyos kihúzást kapott a szeme, amit nagyszerűen ellensúlyoztak a szemhéjra felvitt fehér csillámokkal. Bár a képen Kristen szája burgundivörösre van festve, a Destination Chanel névre keresztelt 2020-as Cruise bemutatón nem egy esetben volt a modelleké fekete. Sőt, a bemutató darabjai között is meghatározó volt a fekete-fehér, úgyhogy már a májusi show is jósolgatta azt, amit most már biztosan tudunk.

Képek: Getty Images/Stephane Cardinale-Corbis.

  • Megosztás:
hirdetés