Ha emlékszel még rá, milyen gyönyörű volt a fiatal Kim Basinger a Marslakó a mostohám című filmben, Ireland Baldwin arca ismerős lesz számodra, hiszen az édesanyja kiköpött mása.

Ireland Eliesse Basinger-Baldwin Kim Basinger és Alec Baldwin lánya. A fiatal modell és színésznő szerencsés génekkel született, és egyáltalán nem szégyellős, ha nőies idomait kell megmutatni. Elképesztően magas, 188 centiméter, ezért a kifutók és a magazinok egyaránt imádják, persze legfőképpen a személyes varázsával, és nem a termetével nyűgöz le mindenkit maga körül.

A 22 éves Ireland édesanyja szépségét és édesapja csibészes vagányságát örökölte, ez a kombináció pedig a megjelenésében is megmutatkozik. Az öltözéke legtöbbször nincs szinkronban ártatlan, angyali arcocskájával, hiszen látszólag szereti felhívni magára a figyelmet merészen kivágott vagy épp csak itt-ott takaró ruhákkal.

Bár anno Kim Basingert is gyakran láthattuk hiányos öltözékben, ő leginkább csak a magazinok kedvéért vette fel a dögös attitűdöt, a vörös szőnyegen és a rivaldafényen kívül sokkal visszafogottabb volt. Ireland szereti a kaliforniai, bevállalós, szexi stílust, de különösen jó érzékkel keveri az ízléses divatjegyeket a vagány részletekkel.

  • Megosztás:
hirdetés