Katy Perry vidám, olykor-olykor kissé extrém öltözködése leginkább a karneválok színes forgatagát idézi fel bennünk. Az énekesnő imádja a szokatlan divatelemeket és a különleges fazonokat. A nyári cipőkollekció, melynek tervezésében nagy szerepet vállalt, jól tükrözi gyermeki játékosságát, valamint a retró minták iránti elköteleződését.

hirdetés

Katy Perry színes, eklektikus öltözködési stílusára nem lehet nem felfigyelni. Imádja a meglepő a kreációkat, sokszor pedig olyan, mintha jelmezt viselne. A formális eseményekre ugyan elegáns ruhában érkezik, ám a fellépésekre szeret színpompás, mintás, sokszor hétköznapi tárgyakra emlékeztető kosztümöket magára ölteni.

Az énekesnő 2017-ben kóstolt bele az üzleti életbe, ekkor hozta létre a saját márkáját. A Katy Perry Collections azóta számos cipőkollekcióval jelentkezett. A kezdetek óta aktívan kiveszi a részét a kreatív folyamatokból, a fazonok az ő tervei alapján valósulnak meg, ezért azok remekül tükrözik Katy kicsit játékos, bohókás stílusát.

Bájos cipőkollekció: Katy Perry gyümölcsös papucsokkal készül a nyárra

Láthatóan szinte bármiből tud ihletet meríteni, készített már szivárványos, szívecskés és gombos lábbelit is. Kiapadhatatlan a kreativitása, a tarsolyában mindig lapul pár ötlet, amivel fel tudja dobni a nőies fazonokat.

Katy Perry igyekszik a nőies vonalon mozogni, a most divatos ormótlan lábbelik nem részei a repertoárjának. Legtöbbször magassarkút, szandált, papucsot vagy edzőcipőt kreál olyan díszítőmegoldásokkal, melyek a hétköznapi viseletekbe is könnyedén beilleszthetők.

A nyári felhozatalban csak ilyen kiegészítők fordulnak elő, vidám formákkal, színekkel, mintákkal megbolondítva. A kínálatból szinte kiemelkednek a gyümölcsös szandálok, melyek már több szezon óta nagy közönségkedvencnek számítanak. A gyümölcsminták meghatározó részei a retró divatnak, évről évre felbukkannak a nyári szezonban.

A letisztult szereléseket is képesek feldobni élénk színeikkel és vidám megjelenésükkel. A nyolcvanas-kilencvenes években népszerűvé vált szilikonszandálok újra beférkőztek a köztudatba, csak kissé frissebb, modernebb formában jelennek meg a kínálatban.

A tengerparti, strandolós életérzést a kagylós, tengeri csillagos papucsok és szandálok szolgáltatják, melyek közül párat Katy fel is próbált.

Az énekesnő a visszafogottabb nőkre is gondolt, és elhozta nekik a tavaszi-nyári szezon retró különlegességeit, a piknikkockás cipőket.

Az efféle darabok igazán látványosak, ezért nagyszerű kiegészítései lehetnek még a legegyszerűbb összeállításnak is. Feldobják, valósággal felpezsdítik a megjelenést, miközben megmarad a nőies vonal. Katy Perry márkája nem túl drága, az új cipőkollekció darabjainál nagyjából 15 ezer forintnál kezdőnek az árak. Vidám stílusukat, hangulatukat tekintve, ideálisak nyárra.

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés