A legtöbb nő számára ismerős az a bosszantó szituáció, amikor perceken át próbálja becsatolni a karláncot, de az csak azért sem sikerül. Vagy megtekeredik, vagy egyáltalán nem jössz össze a terv. Rosszabb esetben még a másik kéz is begörcsöl, csak hogy tutira ne kerüljön semmiféle ékszer az outfitbe. Egyedül is menni fog a karkötő bekapcsolása ezzel a villámgyors, egyszerű trükkel!

hirdetés

A karkötő bekapcsolása egyedül is menni fog ezzel a trükkel

Nem mindig van akkora szerencséje egy nőnek, hogy valaki van a közelben, aki segít bekapcsolni a karkötőjét. Márpedig egy stílusba vágó ékszer csak emeli a szett fényét. Éppen ezért a legtöbben perceken át bajlódnak, hátha sikerül felügyeskedni valahogy a csuklójukra a karláncot.

Nem csupán a bőrápolási problémákban segíthetnek a valóban működő házi praktikák, sőt az ékszerek tisztításán és a ruhák újjávarázslásán túl más ötletekkel is gazdagíthatnak. Olykor érdemes cselhez folyamodni, amivel jóformán másodpercek alatt, más segítsége nélkül a karodra applikálhatod az ékszert. Csupán egy hullámcsatra van szükség a mutatványhoz, és máris megoldódik a helyzet.

 

Bár a karkötő bekapcsolása így egyszerűbb, óvatos mozdulatokkal fejezd be a műveletet, mert amikor kihúzod a csatot a karkötőből, a kis segédeszköz könnyedén beakadhat a láncba. Ez akár végzetes sérülést is okozhat a gyönyörű ékszeren, így inkább csak lassan, figyelmesen kell kiügyeskedni a hullámcsatot.

A trükk nem minden karlánc esetén működik. Ha túlzottan picike a hely, akkor meglehet, hogy már maga a csat sem fér be, de a karkötő végét pláne nem tudod majd odapasszírozni.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés