A hurkolt, fonott és csomózott fonalkarkötők iszonyatosan divatosak idén, különösen fémesen csillogó, arany vagy ezüst díszítőelemekkel ötvözve. Te is elkészítheted, nem nehéz megtanulni!

Érthetetlen, hogyan kerülhetnek akár több ezer forintba az egyszerű, fonalból csomózott, színes karkötők, amikor némi gyakorlással bárki vállalkozhat arra, hogy legyártson egy hurkolt technikával készült darabot.

A fonal és a cérna ráadásul olcsó alapanyag, és a fémszínű díszítésért sem kell horribilis összegeket kiadni a kreatív hobbiboltokban. Olyat választhatsz, amilyet akarsz, és minél több karkötőt dobsz össze, annál trendibb lehetsz. Most különösen divatos a barátságkarkötőkre hajazó, kézzel készült ékszerek halmozása, ezért, ha már nekifogsz, semmiképp se állj meg egynél!

A galériára kattintva, nyomon követheted az alkotómunka részleteit és lépéseit. Nincs más dolgod, mint csinos kis csomókat kötni a vezérfonal köré, majd két ponton lazán elvarrni a szálakat. Az már rajtad áll, hogy milyen fémes díszítéssel dobod fel a fonalhurkok ismétlődő mintázatát.

  • Megosztás:
hirdetés