A Pandora az egyik legnépszerűbb ékszermárka, ami nagyban köszönhető a bájos és szimbolikus jelentéssel bíró charmoknak, melyekkel minden karkötő személyre szabható. A cég számos márkával működött már együtt az elmúlt években, piacra dobtak többek között Harry Potter-, Marvel-, Star Wars- és Disney-karakterek inspirálta függőket is. Az ékszercég emellett többször szentelte már nemes célnak az újdonságait, most az UNICEF-et szeretnék támogatni legfrissebb különlegességükkel.

hirdetés

Az ékszercég szinte évről évre hódította meg magának a világot. Folyamatosan új kollekciókkal jelentkezik, az egyszerű nyakláncok, fülbevalók, gyűrűk mellett pedig nagy népszerűségnek örvendenek a márka sikertermékei, a bájos charmok.

A kis függők sokféle anyagból készülnek, olykor csillogó kövecske, gravírozás, berakás vagy tűzzománc díszíti őket, és szinte bármilyen alakot felvehetnek. Általában jelentéssel bírnak, a feliratos és szimbolikus kis csecsebecsékkel bárki kifejezheti gondolatait, érzéseit, vagy akár magán viselheti legkedvesebb emlékeit egy-egy charmba zárva.

Ám, az sem újdonság, hogy időről időre limitált kollekciókkal jelentkezik a Pandora, most például az UNICEF munkáját szeretné támogatni a legújabb függővel. Nem ez az első alkalom, hogy a cég charmokkal támogatja a szervezetet, a korábbi kezdeményezésekben az egyedi földgömb és az álomfogó játszott főszerepet.

Idén pedig egy foszforeszkáló villanykörtével szeretné kifejezni támogatását a szervezet felé. A Charmokkal a változásért kezdeményezés keretein belül már rengeteg gyermeknek nyújtott segítséget az ékszermárka. Ez a törekvés idén sem szakad meg.

A gyermekeket támogatja legújabb ékszerével a Pandora

A Pandora az UNICEF-ért kezdeményezés kék színű, foszforeszkáló üvegből készült charmja a folytonos, éjjel és nappal is világló fényt jelenti, amely a ragyogóbb jövőt és a gyermekeben rejlő lehetőségeket szimbolizálja.

– Mindannyiunknak fontos szerepe van abban, hogy segítsük a következő generáció fiatal elméit. A charm eladásaiból származó bevétel segíti majd az UNICEF-et, hogy világszerte lehetőséget biztosítson a fiatalok és gyerekek számára, hogy tanulhassanak és ragyoghassanak – összegezte Marissa Saretsky, a Pandora vállalati fenntarthatósági igazgatója.

A cég támogatásával az UNICEF tanulási lehetőséget biztosít a gyermekek és fiatalok számára. Segítik őket az önkifejezésben és abban, hogy munkát találjanak a jövőben. A charmokkal és más kezdeményezésekkel a Pandora és a vásárlók már 6,2 millió dollárt adományoztak az UNICEF munkájának a támogatására. Ennek köszönhetően az UNICEF eddig 17 millió gyermeknek nyújthatott segítséget.

 

A Pandora közreműködésével a UNICEF  többek között tanítókat és tanárokat képzett kommunikációs stratégiák és technológiai tudás elsajátítására Guatemalában, hogy a világjárvány idején át tudják hidalni a bezártság okozta nehézségeket az oktatásban. A beérkezett támogatásokat Kínában a helyi testnevelő tanárok képzésére irányuló projektjére fordították, akik aztán 500 vidéki iskola több mint 336 ezer diákjának segítettek abban, hogy jobban érezzék magukat és fejlődjenek a sport által.

 

További 120 ezer diák és 6 ezer tanár részesült az UNICEF Szociális és Érzelmi Fejlődés forrásaiból és támogatásából Kínában. Emellett Nepálban az UNICEF azon kezdeményezéseihez járul hozzá a Pandora, melyek célja, hogy segítsenek a veszélyeztetett gyermekek és fiatalok képességeinek fejlesztésében, ezáltal változást idézzenek elő nemcsak a saját, de közösségük életében is.

Minden Foszforeszkáló villanykörte dupla függő charm megvásárlásából 15 eurót adományoznak az UNICEF programjai számára szerte a világon, így a vásárlók kifejezhetik támogatásukat az UNICEF munkája iránt, hogy a gyermekek ne csak túléljenek, hanem boldogulhassanak is. Rajtunk is múlik, hogy a következő generáció miként veszi az akadályokat és teljesedik ki ebben a nehézségekkel teli világban, ráadásul a változást elsősorban az összefogás lendítheti előre.

A bájos függő 17 900 forintért vásárolható meg online és a kiemelt üzletekben április 7. és július 7. között.

 

Képek: Pandora.

Forrás: Pandora.

  • Megosztás:
hirdetés