Érzékien túlfűtött, művészi fotókon fedte fel szexepiljét Julianne Moore, akiről nagyon nehéz elhinni, hogy már a hatvan felé közelít. Ennyire dögösnek még sosem láttuk.

Julianne Moore különleges szépség, akinek egész testét aranybarna szeplők borítják, de ezt csak néhány filmjéből tudhatjuk, mert a fotókon rendszerint kiretusálják, arcán pedig smink tompítja el a szexi kis pöttyöcskéket. A vöröses hajú színésznő azonban most olyan képsorozatot vállalt be, mely teljes valójában mutatja meg, Photoshop nélkül.

Bárhogy meresztjük a szemünket, nem egy 57 éves nőt látunk a képeken: Julianne Moore porcelánszerű bőrén csak úgy ragyognak a rozsdaszínű szeplők, irigylésre méltó lábait pedig még sosem láthattuk ennyire fedetlenül, ilyen merész megvilágításban. A színésznő ezt is bátran bevállalhatja, hiszen selymes bőrén csak ámulni lehet. Pedig nem lábdublőr van a dologban.

A fotók fény- és színjátéka, valamint hangulatos kompozíciója éppúgy gyönyörű: az indián nyár utolsó fellobbanásának törékeny múlandóságát érzékelhetjük egy eldugott kert idilli, bensőséges csendjében. A napsugarak még sziporkáznak, de már érezhető a természet utolsó életteli szusszanása, mielőtt mély álomba szenderülne. Vörös hajával, mint az ősz tündére jelenik meg ebben a fátyolos fényben Julianne Moore. A csodás összeállítás a Porter Magazine 2018-as, téli kiadásában látható, a művészi képeket Camilla Akrans készítette.

  • Megosztás:
hirdetés