Julianne Moore jól érzi magát a bőrében, és ez sugárzik róla. Ha nem tudnánk, hogy hány éves, inkább negyvenesnek, és nem ötvenesnek saccolnánk őt.

hirdetés

Az elegancia szó mellett Julianne Moore nevének is szerepelnie kellene a szótárakban, hiszen nehéz úgy lencsevégre kapni a színésznőt, hogy ne lenne tetőtől talpig nagyon rendben. Bár a smink és a frizura terén a visszafogottságot és a természetességet kedveli – és lényegében ugyanez mondható el az öltözködési stílusáról is -, a megjelenése cseppet sem unalmas.

A színésznő elképesztő határozottsággal játszik a színekkel, és tulajdonképpen előnyös helyzetben van, hiszen hófehér bőréhez, aranybarna szeplőihez és vörös hajához egyaránt jól passzolnak az életteli és a pasztelles színárnyalatok. Ritka jelenségnek számít, ha egy ötvenen túli nőt feldob a komor, fekete tónus, de Julianne Moore a bizonyíték rá, hogy létezik ilyen.

A színésznő jó érzékkel nyúl a ruhákhoz, és mesterien keveri a modern, illetve klasszikus divatjegyeket, ráadásul nem jellemző rá a vadócos villantás, mégis mindig elképesztően szexi, a nyakig zárt öltözékekben éppúgy, mint a sejtelmes estélyi ruhákban.

  • Megosztás:
hirdetés