Szerepeit tekintve, Julianne Moore igazi kaméleon a filmszakmában, de tőle az sem szokatlan, ha más-más karakterként jelenik meg a címlapon. Megint zseniális magazinfotók készültek róla, melyek képzeletben a negyvenes évekbe repítenek vissza minket.

hirdetés

A harmincas-negyvenes évek gengszterfilmjeiből merített ihletet az AnOther magazin, melynek 2024-es tavaszi-nyári kiadásának Julianne Moore a főszereplője. A fotókon a Bottega Veneta, a Valentino couture, az Alaïa és a Maison Margiela tavaszi-nyári kollekciójának darabjait viseli a színésznő, aki a negyvenes évek stílusát idézi meg izgalmas szettjeivel.

A vékonyra fazonírozott szemöldökéről és a mélyvörös ajkairól Marlene Dietrich sminkje jut az eszünkbe, a frizurája is a régi idők mozicsillagainak stílusát eleveníti fel. Julianne Moore a férfias öltözéke ellenére is roppant nőies a címlapon, drámai vénáját csillogtatja meg a gengszterfilmes stílusban készült képeken.

Julianne Moore sokoldalú színésznő, és modellként is brillírozik: csodás a címlapon

Lebilincselő fotósorozattal előállni nem könnyű dolog, de ennél is nehezebb sokféle szerepben helytállni, ahogy azt Julianne Moore teszi a közel négy évtizedes színészi karrierje során.

Bár vígjátékokban, kasszasikerekben is remekelt már, alapvetően a drámákban tud igazán kiteljesedni, amikor összetett karakter bőrébe bújik. Az AnOther magazin a színésznő pályaútját boncolgatja interjújában, melyhez izgalmas fotósorozat készült.

Julianne Moore a harmincas-negyvenes évek stílusában látható a képeken, olyan, mintha egy régi gengszterfilmből lépett volna elő. Ám nemcsak a most futó maszkulin divatjegyeket mutatja be, hanem a vintage hangulatú nőies fazonokból is ízelítőt ad. Katie Shillingford, a fotózás stylistja csodásan ráérzett a színésznő finom eleganciájára, amit a régi idők divatesszenciájával fésült össze.

Craig McDean fotóin egyszerre hűvös, észbontóan dögös, ugyanakkor elegánsan vagány Julianne Moore, aki gengsztercsíkos szettben jelenik meg a címlapon, amit bőrhatású nyakkendő és férfias félcipő tesz teljessé. Zseniális ez a képsorozat!

Kiemelt kép: Dia Dipasupil/Wirelmage/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés