A kor előrehaladtával a haj szerkezete meggyengül, emiatt nehezebb tartást adni a tincseknek. Néhány frizurával azonban még ez a probléma is könnyen háttérbe szorul. A 72 éves Jessica Lange tökéletes fazont talált vékony szálú hajához, amihez már évek óta ragaszkodik.

hirdetés

Jessica Lange a hetvenes években robbant be a köztudatba, a King Kong című alkotás szőke csinibabájaként vált igazán ismertté. Később komolyabb szerepekben is kipróbálhatta magát, de sokan a régebbi alakításai miatt kedvelik, a Frances, vagy A postás mindig kétszer csenget című filmek kapcsán.

A két Oscar-díjas színésznő stílusérzékével és kifinomult öltözékeivel is számtalanszor felhívta magára a figyelmet, letisztult eleganciáját tanítani lehetne. Stílusa mellett mézszőke frizurájával is mindig kitűnt a tömegből, melynek fazonján csak alig-alig változtatott az évek során. Látszik, hogy ragaszkodik ahhoz, ami jól áll neki, így például gyakran választja a laza, lágy esésű loknikat, ha hajformázásról van szó.

Jessica Lange nem tud megválni mézszőke frizurájától, annyira passzol hozzá

Jessica Lange igencsak karakteres, szögletes arcszerkezettel rendelkezik. A középhosszú haj ideális számára, hiszen az állig, vagy vállig érő lágy tincsek tompítják erős arcéleit. Akár a hajvégi hullámok, akár a rugalmas loknik mellett dönt, az elegáns és dúsító összhatás nem marad el. Bár ez egy klasszikus, időtálló frizura, roppant fiatalos hatást kelt, így ötven év felett is érdemes bevállalni.

 

A színésznő frizurájának elkészítése semmilyen extra technikát nem igényel , haját többnyire kiengedve viseli. Mindig gyönyörű és nőies megjelenésének a titka abban rejlik, hogy a volummennövelő hullámokra teszi a hangsúlyt, melyek önmagukban is elképesztően dús hatást keltenek. Alkalmanként új fésülési technikát használ, más helyre teszi a választóvonalat, vagy lépcsőzetes vágással spékeli meg a frizuráját. Ezektől az apró trükköktől mindig változatos és roppant mutatós Jessica Lange félhosszú hajfazonja.

 

Kiemelt kép: JB Lacroix/WireImage/Getty Images.

Geléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés