Még bizonytalan, hogy milyen lesz a karácsony a járványhelyzetben. Az viszont valószínűsíthető, hogy fokozottabb óvatossággal, szolidabban, szűkebb családi körben zajlik majd az ünneplés. A legtöbb divatház számba vette ezt az eshetőséget, ahogyan a Coach is, mely egyszerű, mégis szívmelengető kampányfotókkal várja az ünnepeket. Egy biztos, Jennifer Lopez kényelmes kis szettje visszafogottságában is tökéletesen passzol az alkalomhoz.

hirdetés

Miközben a világ azt találgatja, milyen lesz a karácsony és a szilveszter a pandémia idején, sok márka továbbra is a flitteres kis partiruhákkal zúdítja tele a kínálatot. Persze, nem mintha tilos lenne a csillogás, sőt, ennek az évnek a végén mindenkire ráfér, de azért jó, ha egy praktikusabb, arany középúton haladó stílusminta is befészkeli magát az ünnepi divatba.

Bár még nem liheg a nyakunkon a karácsony a Wham! Last Christmas nótájának agyonkoptatott dallamával, de azért már érezni lehet, hogy valami készül, és bennünk is fel-fellobban az ünnepi láz.

Még bőven van idő kitalálni, kit mivel lepünk meg, és milyen alkalmi összeállításban vetjük bele magunkat a mézeskalács illatú idillbe. Ám az ötletszerzéshez nincs túl korai, csak inkább elkésett pillanat, ezért úgy érezzük, hogy Jennifer Lopez inspirációja még épp időben jött.

Jennifer Lopez ünnepi szettje nem kevés, és nem is sok: pont tökéletes

Várható volt, hogy a Coach arcaként az ünnepi kampányban is felbukkan majd a színésznő-énekesnő, de, ha valaki feltűnően szexi, dívás képi anyagra számított, most egy picikét csalódni fog.

 

Az 51 éves Jennifer Lopez inkább átlagos családanyaként jelenik meg a történetben, édesanyjának, és saját gyermekeinek körében, így igazán önfeledt, meghitt pillanatoknak lehetünk szemtanúi. A felszabadult életérzést az énekesnő öltözéke is megtámogatja, hiszen testhezálló, színpadias ruha helyett most inkább kötött pulcsit, bőrhatású rövidnadrágot, és műszőrmével díszített csizmát visel.

Jennifer Lopez a családjával, és Ramla Ali egy hatalmas, piros masnival. Képek: Ryan McGinley, Christelle de Castro/Coach, 2020-as ünnepi kampány.

 

Ebben a laza, komfortos szettben is elképesztően jól néz ki, ez nem vitás, nem is hiányolja a szemünk a csillogó flittert, ugyanakkor a kampánnyal közvetített üzenet is nagyon rendben van. A fotók valahogy azt sugallják: nem a helyszín a fontos, és az sem lényeges, hogy hányan ünnepelnek, mert a varázslat attól létezik, ha megéljük legbelül a bensőséges pillanatokat. Ezt tükrözi a kampány címe is: Holiday is Where You Find It – Az ünnep ott van, ahol rátalálsz.

Yuna visszafogott blúzruhája is nagyon inspiráló, csakúgy, mint Camila Morrone garbós szettje, amiben a bőrszoknya dominál. Képek: Christelle de Castro/Coach 2020-as ünnepi kampány.

 

Jenniferen kívül Ramla Ali ökölvívó, Camila Morrone modell, és Yuna énekesnő-dalszerző is megjelenik a fotókon. Az énekesnő mellett felbukkan az édesanyja, Guadalupe Rodríguez, valamint a kislánya, Emme Maribel, és a kisfia, Maximilian David.

Kiemelt kép: Taylor Hill/Getty Images.

Cikkfotók: Ryan McGinley, Christelle de Castro/Coach Holiday kampány 2020.

  • Megosztás:
hirdetés