Érzéki csipkecsodák helyett most hétköznapibb fehérneműket mutat be Jennifer Lopez az Intimissimi nagyköveteként. Sokkal természetesebb fotók születtek, mint a korábbi kampány kapcsán.

hirdetés

Jennifer Lopez kétségkívül gyönyörű nő, ráadásul rengeteget dolgozik azon, hogy szépségén ne találjon fogást az idő. Egészséges életmódot folytat, nem fogyaszt alkoholt, nincsenek káros szenvedélyei, sőt, a rendszeres testmozgás mellett a napi nyolcórás alvásidőre ugyancsak odafigyel. Rendkívül aktív, 54 évesen olyan, mint egy energiabomba, kemény edzéseket tol, emellett énekesi és színészi karrierjét is egyengeti, anyaként és hírességként egyaránt igyekszik helytállni.

Őrületes tempót diktál magának és sokat ad a megjelenésére, nincs ember, akinek ne lenne nyilvánvaló, milyen remek formában van! Hogy mégis miért esik meg vele gyakran, hogy túlfilterezik vagy erősen retusálják a magazinokban, divatkampányokban megjelenő fotóit, az számunkra rejtély!

Pedig cseppet sem feszélyezi a természetesség, a közösségi médiában például gyakran mutatja meg magát smink nélkül, alig sminkben, filterektől és egyéb manipulációktól mentes fotókon. Ha akad is az arcán egy-két szarkaláb, senki nem gondolja azt, hogy feltétlenül le kéne radírozni, a natúr képeken éppolyan gyönyörű, mint erős sminkben és teljes puccban.

Jennifer Lopez most egészen letisztult, kényelmes, ámde kifejezetten nőies fehérneműket népszerűsít az Intimissimi nagyköveteként, ezúttal pedig a természetes összhatásra törekedett a márka.

Jennifer Lopez fehérneműben: elragadó az Intimissimi képein

Jennifer Lopez ünnepelt díva, aki megszokta, hogy reflektorfényben van, és aláírjuk, ebben a helyzetben könnyen kialakul a perfekcionizmus. Az énekesnő-színésznő esetében nem titok, hogy önmagával szemben is magas elvárásai vannak, nem éri be a maximummal, hanem a tökéletességre törekszik. A legjobbat nyújtja a fotózásokon, így tényleg rejtély számunkra, olykor miért szalad meg a retus a róla készült profi képeken.

Jennifer Lopez tavaly lett az Intimissimi globális nagykövete, az első vele készített kampány máris különlegesre sikeredett. Ám többen észrevételezték, hogy JLo arca kissé furcsán megváltozott a fotókon, egyértelmű volt, hogy vagy a retus, vagy a filter szaladt túl a szolid finomhangolás határán.

A színésznő-énekesnő ezúttal természetes árnyalatokból álló, finom sminket kapott, ami nagyszerűen passzol az új mikroszálas, selymes fehérneműkhöz, amelyek a kényelmet ötvözik a nőies megjelenéssel.

Azt sugallja a kampány, hogy ezekben a darabokban természetesen mozoghat bármelyik nő, az is, aki aktívan tölti mindennapjait. Feszengés nélkül viselhetők ezek a légiesen könnyed fazonok, melyek egész nap komfortérzetet biztosítanak. Ehhez az érzéshez, hangulathoz igazodva a fotók is roppant letisztultak, és a szabadságot, természetességet sugározzák.

Láthatóan kevesebb a retus, sőt, nincsenek agyontónusozva, túlfilterezve a fotók, csupán a fény-árnyék játékkal igyekeztek hangsúlyosabbá tenni az énekesnő szépen kidolgozott vonalait.

JLo bőrének, sminkjének textúrája is látszik a képeken, ezúttal valóban úgy fest, ahogy a közösségi médiában posztolt natúr fotókon.

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés