Nem lehet rossza dolog, ha valakit egy hírességhez hasonlítanak, főleg nem akkor, ha az Jennifer Lopez. Egy egyszerű amerikai lánynak sikerült erre az érdemre szert tennie, azóta pedig csak JLo hasonmásaként emlegeti őt a világ.

hirdetés

Őt tartják Jennifer Lopez hasonmásának

Janice Garay mindössze annyit tett, hogy posztolt néhány szelfit az Instára, a lavina pedig magától elindult. A kommentelők egyre csak azt kérdezték, vajon ő most Jennifer Lopez, mire Janice szellemesen azt válaszolta, hogy nem, ő csupán Jay from the Houston -mivelhogy a hölgy itt lakik .

Tény, hogy néhány szögből valóban hasonlít az énekesnőre, de az arcforma, a hajviselet, a nude ajakrúzs és a hatalmas karikafülbevalók szeretetén is osztoznak. Na meg az izmos testen is, Jay ugyanis egy bodybuilder.

Jay persze egyáltalán nem bánta, hogy Jennifer Lopezhez hasonlították, hiszen elmondása szerint az énekesnő nagy kedvence, és az egyik legnagyobb példaképe. De, emellett azt is hozzátette, hogy ő az aki, és bár hízelgő rá nézve, hogy látják benne a popdívát, nem kifejezett célja, hogy hasonlítson rá. Mindenesetre, ami igaz, az igaz.

Főkép: Toni Anne Barson/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés