Jennifer Lopez életmódváltása remek motiváció lehet, pláne, hogy az énekesnő körül óriási a felhajtás manapság, szuper alakja és kortalan szépsége miatt. Nem is alaptalanul, amire a Versace kampánya még jobban rávilágít. JLo és Kendall Jenner között röpke 26 év van, de ezt ránézésre senki nem mondaná meg.

hirdetés

A Versace nemrég újraalkotta Jennifer Lopez ikonikus pálmaleveles ruháját, amit nagyjából húsz évvel ezelőtt viselt a Grammy-díjátadón. Amikor az énekesnő megjelent a milánói divathéten, és végiglejtett a kifutón a divatház tavaszi-nyári kollekciójának csúcsdarabjában, már sejteni lehetett, hogy a Versace kampányarcaként láthatjuk viszont idén.

A reklám azóta el is készült, de nem egyedül szerepel benne JLo, hanem Kendall Jenner is mellészegődött.

Jennifer Lopez feltűnően szexi Kendall Jenner mellett

Jennifer Lopez annyira dögös, hogy erre a tényre még Kendall Jenner mellett is felfigyel az ember, aki nemcsak 26 évvel fiatalabb az énekesnőnél, hanem történetesen abból él, hogy jól néz ki.

 

A Mert & Marcus fotópáros futurisztikus atmoszférába helyezte a kampány két csillagát, akik a Versace 2020-as tavaszi-nyári darabjait viselik magukon. Bár Kendall Jenner szép, mint mindig, JLo egy kis pezsgést visz a fotók hűvös látványvilágába.

Képgaléria képei: Mert & Marcus/Versace.

Kiemelt kép: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés