Jennifer Lopez a Coach bagettfazonú táskáját népszerűsíti, ennek kapcsán a kilencvenes évek izgalmas divatvilágába kalauzol el minket.

hirdetés

Jennifer Lopez 2019 óta hűséges nagykövete a Coach márkának, és mivel imádja a táskákat, ez a vonal igazán kézenfekvő számára. A kilencvenes évek jellegzetes stílushangulata jó pár éve terítéken van a divatban, ez a nosztalgiahullám pedig a dizájnertáskákra, cipőkre és egyéb kiegészítőkre szakosodó amerikai divatházat is magával ragadta.

Egy bagettfazonú és egy tote táska áll a kampány középpontjában, de a körítés is igencsak szemrevaló, ami a népszerű stílusmixeket illeti. Jennifer Lopez a back to school irányzatot eleveníti fel diáklányos megjelenésével, ez a menő, vagány vonal pedig most éppúgy divatos. Az utcai és a sportos trendek keveredéséből számos áramlat nőtte ki magát, mint például a mostanság feltörekvő tenniscore, amely a teniszezőkre jellemző sportos alapdarabokat ülteti be a mindennapi öltözékekbe. Következő cikkünkben bővebben is olvashatsz erről.

Az 54 éves énekesnő-színésznő dinoszauruszos teniszzoknit villant az egyik képen, sportos, vagány, diáklányos megjelenését azonban a baseballdzseki is megalapozza.

Jennifer Lopez menő stílust vállalt be a Coach kedvéért: visszahozza a kilencvenes évek csúcstrendjét

A bagettfazonú táska a kilencvenes években terjedt el, és azóta szinte töretlen a népszerűsége, csakúgy, mint a korszak frizuráinak, amire szintén nagy hangsúlyt fektetett a kreatív csapat a Coach divatkampányának összeállításakor. A retró dupla konty is visszakacsint a múltból, akárcsak a passzrészes nyakú póló.

A sportos, vagány back to school stílus nagyon jól áll Jennifer Lopeznek, teljesen úgy fest, mint egy laza diáklány. A Coach csapata minden apró részletre ügyelt, hogy teljes élményt nyújtson a nosztalgia. A smink, frizura, az öltözékek színkombinációja, a korszakra jellemző trend találkozik a modern stíluselemekkel, így a táskák egy divatkorszak lenyomataiként vannak jelen a fotókon.

Jennifer Lopez három szettben tündököl a Coach kampányában, mindegyik verzió a kilencvenes évekbe kalauzol el minket.

Kiemelt kép: Hector Vivas/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés