Dakota Fanning 12 évesen szerepelt először a Marc Jacobs divatkampányában, most ismét modellnek állt. Valószínűleg nem sokan ismerik fel a 29 éves színésznőt a márkának készült fotókon, ám nem csak az idő múlásának köszönhető a látványos változás.

hirdetés

Sokak emlékezetében a Nevem, Sam című, 2001-ben megjelent filmben látott aranyos kislányként maradt meg Dakota Fanning, aki nagy sikert aratott akkori alakításával.

Hamar az egyik legkeresettebb gyerekszínész lett, aki a filmes szerepeivel együtt, a nézők szeme láttára cseperedett fel. Azt talán kevesen tudják róla, hogy 2007-ben, 12 évesen a Marc Jacobs márka divatkampányának sztárja volt, most pedig, a divatház fennállásának 40. évfordulóját ünnepelve, ismét Juergen Teller kamerája elé állt, a nosztalgiázás kedvéért.

Dakota Fanning vagány eperszőke hajjal pózol a Marc Jacobs tavaszi kampányában

Marc Jacobs nem gondolta túl a jubileumi divatkampányt, mégis nagyot szólt! A poénokkal megfűszerezett felvételeken a márka régi arcai és barátai tűnnek fel, köztük Cindy Sherman fotóművész, filmrendező, aki szintén 17 évvel ezelőtt tűnt fel először a márka divatfotóin.

Lil Uzi Vert éppúgy kapható volt néhány felvételre, FKA Twigs brit énekes és táncos pedig még táncra is perdült a divatház kedvéért.

A szülinapi ünneplésben igencsak érdekes fotók készültek a tavaszi-nyári kollekció beharangozására.

Lila Moss flegmasága, amit a minivideóban alakít, egyszerűen imádni való a szándékosan setesuta vonulásával, Dakota Fanning pedig simán beillik a New York-i underground világba.

A Marc Jacobs New York-i stúdiója előtt, valamint az irodában készültek Juergen Teller zseniális fotói.

A korábbi, 2007-es képeket szintén a híres divatfotós, Teller készítette. A hatvanéves divattervező sem maradt ki a mókából, poénos felvétel készült róla, ahogy a The Tote Bag névre keresztelt táskát menti nagy igyekezettel, miután lángba borul a szülinapi torta.

Marc Jacobs nem dimenzionálja túl a sikereit, és nem veszi túlzottan komolyan magát, felmagasztaló kampány helyett inkább a barátaival poénkodott egy jót, és milyen jól tette!

Kiemelt kép: Arturo Holmes/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés