Legújabb fotóin Jennifer Lopez igazán bájos, most kivételesen nem formás idomai kerültek előtérbe. Az énekesnő most hétköznapi, lezser ruhákban állt a kamerák elé, de a mosolya mindent visz!

hirdetés

Ha Jennifer Lopezre gondolunk, akkor egy energikus, szuper nőies popdívát látunk magunk előtt, aki szexi ruhákban látványos showműsorokat ad rajongóinak. Az énekesnő-színésznő ugyanis legtöbbször izgalmas, mélyen kivágott ruhakölteményekben mutatkozik. Nem hiába, hiszen a szexi dresszek gyönyörűen kiemelik csodás, alakját, amit kár lenne mindig sok réteg ruha alá rejteni.

A Coach márka őszi kampányfotózásán azonban J. Lo félretette vadóc oldalát, és egy tőle némileg szokatlan szettben jelent meg. Ezúttal a benne rejlő díva félrevonult, és inkább belső nőiségére, bájos kellemére került a hangsúly.

Jennifer Lopez csodaszép a Coach kampányában

A fotókon és a videókon is látszik, hogy a Coach márka Jennifer Lopez vidám természetét, és természetes lazaságát helyezte előtérbe. A táskakampányban az énekesnő szokásához híven teljesen meghazudtolja életkorát. Lendületes, energikus, mint mindig, és elbűvölő mosolyával uralja a képeket.

Első szettjében nagy figyelmet kapott divatos vödörkalap, melynek színéhez remekül passzol a retró kötött kardigán. A laza holmik tökéletes összhangot teremtenek a képi anyagban, és csodásan kiemelik karamellszőke hajszínét.

A kollekcióhoz több reklámvideó is készült. Az utcai életképekbe nagyszerűen beleillenek Jennifer Lopez hétköznapi szettjei: a romantikus piros ruhácskát a szürke kabát teszi teljessé, ami kellő lazaságot csepegtet az öltözékébe. Megjelenésében most nem a smink, a frizura és a csillogó miniruha, hanem a mosolya viszi a prímet. Kényelmes szettjében még táncolni és ugrálókötelezni is betársult a járókelők közé.

 

Bár főként a letisztult táskákon van a hangsúly, az énekesnő azt is bemutatja, hogy látványos, hivalkodó, vagy túlgondolt szexi elemek nélkül is lehet észbontóan nőies az öltözék, persze mindig sokat tesz a szetthez a viselőjének kisugárzása. Az énekesnő összeállításai tökéletes példát mutatnak arra, hogy a szerény, de stílusos ruhákban is ott bujkál a nőiesség.

 

A Coach márka őszi kollekciójában a szezon legkellemesebb színei jelennek meg. A mandulabarna pulóverek és műszőrmés kabátok könnyen variálhatóak a kényelmes és stílusos kordbársony nadrágokkal és az elmaradhatatlan csatos válltáskákkal.

Kiemelt kép: Emma McIntyre /Getty Images.

Cikkfotók: Renell Medandro/Coach.

  • Megosztás:
hirdetés