Jennifer Lopez csúcsformában van, talán még soha nem ragyogott ennyire, mint most, közel az ötvenhez. Párjával reklámoz napszemüvegeket, de inkább az énekesnő hasizmai vonzzák a figyelmet.

Nyoma sincs már Jennifer Lopez narancsbőrös korszakának, és a Photoshopot is bátran elhagyhatja, hiszen semmi szüksége arra, hogy digitálisan finomítgassák a testvonalait. Láthatóan, az énekesnő-színésznő most magabiztosabb, mint valaha, mert kőkeményen edz, odafigyel az étkezésére és az egészségére. Semmi humbug nincs abban, hogy így néz ki, a szembetűnő eredmény, amit mi látunk, az életmódváltás és a jól megválogatott szépségpraktikák együttes hatása.

JLo mindennap kitartóan sportol, amit az Instagramra kiposztolt fotói is tanúsítanak, és egy ideje nagyobb gondot fordít a bőrére, illetve arra, hogy a sok munka mellett a pihenés se maradjon el. Újabban bátrabban mutatkozik smink nélkül, és bizony, simán letagadhatna húsz évet a korából. A teste is feszesebb és kidolgozottabb, mint korábban, bár valójában soha nem nézett ki rosszul, csak az ő életében is akadtak hullámvölgyek. Hihetetlen, de Jennifer Lopez idén júliusban betölti az ötvenedik életévét.

A Quay Australia kampányfotóin Alex Rodriguez egykori baseballjátékos mellett ragyog az énekesnő, akivel az életben is egy párt alkotnak. A fotók alapján ez ugyan nem teljesen jön le, hiszen mindketten profizmusra törekedtek, és mellőzték a heves érzelemkinyilvánításokat, Jennifer Lopez azonban erősen lopja a figyelmet a napszemüvegekről, mert a szokásosnál is dögösebb és formásabb.

Nem is nagyon takargatja szépen kidolgozott vonalait és hasizmát, ami egy napszemüvegreklám esetében lehet, hogy nem szerencsés, de az énekesnő olyan látványosan jól érzi magát a bőrében, hogy valószínűleg sokak emlékezetében megragadnak ezek a fotók. A stílusos kampányképek egyébként a napfényes Miamiban készültek, és, hogy a szemüvegek se maradjanak említés nélkül, jó, ha tudjuk, még mindig a pilótafazonok és a macskaszem formájú megoldások a legdivatosabbak.

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images.

Képgaléria képei: Quay Australia.

  • Megosztás:
hirdetés