Az áttetsző, kivágott, csillogó és fodros ruhák tengerében Jamie Lee Curtis letisztult, klasszikus öltözéke a finom eleganciát képviselte a Golden Globe-gála vörös szőnyegén.

hirdetés

Jamie Lee Curtis nem a grandiózus gálaruhák híve, és a meghökkentő divatelemek is távol állnak tőle. Bár szívesen hangsúlyozza nőies alakját, és a finoman dekoltált ruhák sem hiányoznak a repertoárjából, stílusában főként a klasszikus szabásvonalak kapnak helyet.

Rendszeresen részt vesz díjátadó gálákon és egyéb vörös szőnyeges rendezvényeken, így bizonyára rálátása van arra, hogy egy-egy ruhaválasztással mekkora extra figyelmet lehet elnyerni.

Sok híresség vállal be olyan szettet, aminek megvan a rizikója, ám különlegességével eléri, hogy mindenki felkapja rá a fejét. A színésznő azonban tartózkodik a kirívó, hivalkodó részletektől, noha kedveli a színes, izgalmas fazonokat, mindig olyan kreációt választ, ami tökéletesen passzol nőies stílusához. Most is ezt tette, és nem maradt észrevétlen.

Jamie Lee Curtis mindenkit elbűvölt egyszerű, fekete öltözékével

Az idei Golden Globe ugyan mellőzte a féktelen flancot, azonban kivágott, csillogó és áttetsző ruhakölteményekben nem volt hiány. A klasszikus vonalat ezúttal Jamie Lee Curtis csempészte be a gálára, aki egy időtálló, fekete nadrágruhát viselt.

Képek: Amy Sussman, Jon Kopaloff/Getty Images.

 

A színésznő gyakran elegyíti a kényelmet és az eleganciát, így a kosztümök és az overallok régóta meghatározó elemei az alkalmi ruhatárának. Az Alex Perry által tervezett, letisztult vonalvezetésű nadrágruhával osztatlan sikert aratott.

A pánt nélküli darab kiegészítéseként egy áttetsző, földig érő csipkekabátka szolgált, amely ünnepi szintre emelte az egyszerű választást. Bár talpig feketében jelent meg, roppant üde jelenség volt a Minden, mindenhol, mindenkor sztárja.

Kiemelt kép: Gilbert Flores/Getty Images.

Cikkfotók: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés