Ha szeretsz táncolgatni otthon, amikor senki sem látja, miért nem kapcsolsz rá teljes gőzzel, hogy megszabadulhass a téli zsírraktárad javától? Vedd komolyan, és kösd össze a kellemest a hasznossal!

Télen könnyebben felszaladnak a plusz kilók, és ezzel leginkább akkor szembesül az ember lánya, amikor elkezdenek beszivárogni a boltokba a csábítóan csalogató tavaszi ruhaneműk. A tél végi depressziót sokszor még a túlsúly is tetézi, de éppúgy a mozgáshiány is előidézhet egy olyan állapotot, amikor minden egyhangúnak vagy lehangolónak tűnik számunkra, és kelletlenül végezzük a feladatainkat. Amikor aktívan mozgunk, több oxigént vesznek fel a sejtjeink, és ez a folyamat a hangulatunkat is pozitív irányba lendíti.

Mindezt tetézhetjük vérpezsdítő latin zenével és ritmusos tornagyakorlatokkal, melyeknek igen sok közük van a testet-lelket felszabadító tánclépésekhez. Ha erős motivációra van szükséged ahhoz, hogy rávedd magad az edzésre, számodra ideális lehet egy ilyen stresszoldó, jókedvre derítő fitneszprogram, mely komoly edzéselemeket ötvöz különféle latin táncmozdulatokkal. Bár otthon, a nappaliban is végezhető gyakorlatokról van szó, elég rendesen felpörgetik a pulzust, és megdolgoztatják az izmokat. Csak harminc perc naponta, végezd rendszeresen!

  • Megosztás:
hirdetés