Méregdrága haute couture ruhákban kapták lencsevégre a porcelánbőrű, angyalarcú modellt, aki azt az érzést kelti bennünk, ha a képekre nézünk, mintha Barbie baba csodálatos fantáziavilágába csöppennénk.

hirdetés

Áprilisban töltötte be 32. életévét a gyönyörű szőke modell, Rosie Huntington-Whiteley, akiről még soha nem láttunk rossz, vagy elég jó fotósorozatot, mindig a maximumot nyújtja. Tökéletes bőrének köszönhetően, nincs olyan ember, aki ránézésre meg tudná saccolni a valós életkorát, ám az angol Harper’s Bazaar júniusi kiadásában némi Photoshop is rásegít arra, hogy inkább egy Barbie babára hasonlít a modell, semmint egy 32 éves nőre.

Alexi Lubomirski képein mesébe illő couture ruhakölteményeket visel Huntington-Whiteley, aki abszolút beleillik az előkelően romantikus miliőbe. Az egyik címlapon a modell egy vörös szőnyegre tervezett Dior-ruhát, és dizájner gyűrűt visel, a másik borítón pedig a Chanel kézzel hímzett haute couture fürdőruhájában, és fejdíszében ragyog. A csodaszép ruhákat Miranda Almond válogatta össze a magazin, és Rosie Huntington-Whiteley számára.

 

Kiemelt kép: Jon Kopaloff/FilmMagic/Getty Images.

Képgaléria képei: Alexi Lubomirski/Harper’s Bazaar UK.

  • Megosztás:
hirdetés